Strijelac: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Dok će neke poslovne situacije da se odvijaju bez ikakvih problema i zastoja i tu ćete se snalaziti kao riba u vodi, postojaće i one druge, sa kojima lijepo ne znate šta da uradite. A čini se da će ovih drugih, u ovoj sedmici, biti više. Ili će vam one biti posebno važne i bitne, a nećete moći da ih riješite na zadovoljavajući način.

Očekujte i probleme sa papirima, dozvolama, ugovorima, dogovorima. U svemu što radite postojaće jedan element blokade i nerviranje zbog toga što ne možete da to obavite odmah.

Ljubav. Dokle god emociju i strast gurate u prvi plan, sve će biti kako treba. U ovoj sedmici je najbolje da ćutite i da se volite, ništa drugo.

Jer, komunikacija će vam biti kamen spoticanja, dogovori će biti komplikovani i teški, koje god pitanje da pokrenete, vrlo brzo ćete naići na prepreke, zastoj i nemogućnost da se usaglasite. Nema pobjednika u raspravama u ovoj sedmici, to neka vam bude na pameti. Zato ih ni ne pokrećite.

Slobodni Strijelci, slatki i primamljivi izazovi, uživanja koja vas zovu da zaronite u njih i da se prepustite. Pa uradite to ako vam se već nudi. Ne razmišljajte previše, od toga glava može da zaboli.

Hrana. Potrebna vam je umjerenost kada je ishrana u pitanju. Umjesto da to praktikujete, vi kao da puštate da loše navike nadvladaju i uzmu primat. U periodu ste kada možete ograničiti sebe i nekim namirnicama ili samom dosadašnjem načinu ishrane reći: “Stop!”

Novac. Pa, smiješe vam se neki veći troškovi u ovoj sedmici…

Zdravlje. Ne pretjerujte ni u čemu. Potrebno vam je više odmora i opuštanja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info