Škorpija: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Ogromna fizička i mentalna iscrpljenost je nešto što će se desiti u ovoj sedmici. Ne pravite nikakve planove, jer je malo vjerovatno da ćete moći da ih ispoštujete. Čak i kada budete zaista željeli to, nešto će se događati da vas sapliće, vraća korak unazad i zatrpava drugim situacijama i obavezama.

Vidite, za stabilnost i za finansije ovo je odličan period za vas. Međutim, problem je u tome što vas taj odličan period „jede“ energetski i donosi vam nervozu pa očas posla možete napraviti raspravu sa saradnicima.

Ljubav. Napetost u vama raste. Ovih ste dana kao tempirana bomba – maksimalno se kontrolišete, ali nešto što želite da kažete ili uradite, kada su vaša partnerstva u pitanju, čuči u vama i izaći će, prije ili kasnije. Možda već u ovoj sedmici, a možda ćete uspjeti da sačekate još malo.

Površinski i kroz strast gledano, odnos sa voljenom osobom sija i gori, dajete podršku jedno drugom. Šta je to unutar vas i šta ćete to partneru istresti u lice – to ćemo tek vidjeti.

Slobodne Škorpije, talasi straha i talasi strasti se prepliću u vama. Čas biste napravili korak prema nekom, čas se povlačite i ćutite. Nedoumicama gledate u oči.

Hrana. I ove će sedmice biti aktuelni povremeni problemi sa varenjem. Izbjegavajte tijesto, mesne prerađevine, pohovanu i prženu hranu. Konzumirajte mliječne proizvode, zobenu kašu, orašaste plodove, banane, meso svedite na najmanju moguću mjeru.

Novac. Zaradićete i tu nema šta da se priča više. Međutim, svjesni ste da postoji i nastavak, a on je – odoše pare…

Zdravlje. Loše spavanje, nervoza, problemi sa kičmom i ekstremitetima, prehlade, glavobolje, sinusi, meteoropatske reakcije, urinarno-genitalni trakt… Hoćete još?

Vi ste u periodu kada, nažalost, uvijek može još po pitanju zdravstvenih problema. Zato, pamet  u glavu – čuvajte se, štedite sebe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info