Ribe: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Teško vam je da se sa nekim situacijama u poslovnoj sferi izborite tokom ove sedmice, jer je potrebno da budete maksimalno racionalni i praktični, a time možete dovesti druge osobe u problem.

Ne možete istovremeno učiniti ispravnu stvar i da svima bude dobro – postoje šanse da ćete ispravnim djelovanjem doći u sukob sa nekim ljudima. Trebali biste da radite po svojoj savjesti, šta god to donijelo. Ova vam je sedmica prilično zahtjevna i komplikovana. Pripremite se da bijete, skoro pa svakodnevne, bitke.

Ljubav. U ovom periodu vaš ljubavni život je borba neprestana. Što sa sobom, što sa partnerom, što sa okolnostima koje baš i nisu na vašoj strani. Voljena osoba i vi se trenutno baš i ne razumijete, ali možda je poenta baš u tome da vi lično ne možete da prihvatite da osoba preko puta vas ne razmišlja i ne djeluje isto kao vi.

To će biti moguće samo onda kada budete u vezi sami sa sobom. Dokle god ste sa drugom osobom, morate razumjeti da ona ima pravo na svoje mišljenje i gledište. U prevodu – veza vam je snažna, vi ste dobro, ali pravite probleme sami sebi.

Slobodne Ribe, flertovanje preko posla.

Hrana. Vi ćete ove sedmice i da jedete i da ne jedete na nervnoj bazi. U prevodu – čas ćete se tješiti hranom, čas ćete u potpunosti zaboraviti da ste preskočili obrok. Ili dva. Kako će se ovo odraziti na vaš stomak i na vaše zdravlje, to je već pitanje.

Novac. Troškovi se gomilaju.

Zdravlje. Nije sjajno, ali je korektno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info