Rak: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Dosta poslovno naporna sedmica. Štagod da vam je na pameti – planovi, projekti, dogovori – to će sada biti jako teško pokrenuti, bez obzira na to koliku količinu truda ulažete.

Ako nešto ne ide, imajte više strpljenja ili ostavite „za neki drugi put“, a okrenite se onome što se otvara i što je lakše realizovati. Neke situacije, na mjestu na kojem radite, tinjaju – nezadovoljstvo jeste prisutno i moguće je da u ovoj sedmici atmosfera bude prilično tjeskobna, čak u nekim trenucima uzavrela.

Ljubav. Jedan korak naprijed, jedan unazad. Vi u ovoj sedmici funkcionišete iz krajnosti u krajnost. U jednom trenutku ste spremni da sve podredite partnerstvu, da mijenjate sebe i prilagođavate se, a u drugom vaši unutrašnji nemiri jako rade, što dovodi do teškoće i problema u komunikaciji.

Nije vrijeme za ozbiljna pitanja i dogovore sa voljenom osobom, jer ćete se jako teško uskladiti. Najbolje bi bilo da to ostavite za neko drugo vrijeme…

Slobodni Rakovi, više se posvetite sebi. Čak iako postoje naklonost i simpatije prema nekome, sada je jako teško da može doći do konkretnih dešavanja. Eventualno neka povremena komunikacija, ali i to dosta traljavo.

Hrana. Bilo bi dobro da svoju krvnu sliku popravite većim unosom ribe, piletine i ćuretine, crvenog i bijelog luka, jaja, cvekle, špinata, paradajza. Još uvijek u marketima i na pijacama ima i bresaka i nektarina i bobičastog voća – zasladite se.

Novac. Finansijski ne stojite toliko loše. Primjetni su povećani troškovi za kuću i članove porodice.

Zdravlje. Pojačana nervoza i stres, mogući problemi sa spavanjem. Meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info