Lav: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Neke dobre poteze jeste povukli u protekloj sedmici, nije problem u tome. Problem je što očekujete realizaciju odmah, a to je sada skoro pa nemoguće za izvesti. U ovoj sedmici čak možete očekivati da se suočite sa preprekama na koje niste računali. Moguće su neprijatne informacije…

Uložite više strpljenja i truda, jer to je jedino što sada možete uraditi. Ono što je važno jeste da laganim tempom gradite neku stabilniju poslovnu budućnost, ali će to biti više primjetno tek u mjesecima koji dolaze.

Ljubav. Dogovori i komunikacija sa partnerom su, u ovoj sedmici, izuzetno problematični. Čak iako oboje budete spremni na kompromis, nešto će se dešavati što će donositi tjeskobu, non stop ćete imati saplitanja i prepreke.

Naravno, sve ovo može biti dodatno komplikovano ukoliko ste oboje u fazi da najprije gledate sebe i svoje prioritete – tek onda ne postoji teorijska šansa da do usklađivanja dođe. Štaviše, neke neprijatne teme mogu biti iznesene na dnevni red, a zajedno sa njima i rasprava.

Slobodni Lavovi, neka priča se polako gradi, korak po korak ide približavanje. Jeste teško i sporo, ali ide.

Hrana. Hljeb i pecivo od integralnog brašna, žitarice od punog zrna, integralna riža, jabuke, orašasti plodovi, bobičasto voće. Sve ovo će pomoći vašem varenju, ali vam i donijeti dovoljno energije. Izbjegavajte slatkiše, a ako baš ne možete da izdržite, jedite crnu čokoladu.

Novac. Još uvijek ste u fazi kada lakše privlačite novac. Pametno ga koristite.

Zdravlje. Bolovi u ekstremitetima, povrede. Budite oprezniji u saobraćaju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info