Jarac: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Ono na šta svakako možete računati jeste da je ovo jedna aktivna i puna dešavanja sedmica. Naravno, mi vam to u stvari na lijep način kažemo da ćete se polomiti, da nećete znati gdje udarate, da ćete se do iznemoglosti boriti na dnevnoj bazi, da će vam drugi biti teški kao crna zemlja, a i vi njima takođe.

Ono što želite brzo, ići će sporo, a tamo gdje hoćete da usporite i da idete lagano, sve će se odvijati haotično i u punoj brzini. Međutim, da li ćete vi pokleknuti? Ma ne, gurate dalje vrlo uporno.

Ljubav. Ništa nije pod vašom kontrolom u ovoj sedmici i to sigurno veoma frustrirajuće djeluje na vas. Ipak, takav vam je period pa gledajte da se na najbolji mogući način izborite sa njim. Sve što se vezuje za partnera, za dom, za porodicu, donosi vam glavobolje i glavolomke.

Čak i kada ste voljena osoba i vi u potpunom saglasju, postoje situacije i okolnosti oko vas koje vam donose težinu, pritiske, promjene u posljednjem trenutku. Pripremite svu svoju Jarčevsku strpljivost – trebaće vam.

Slobodni Jarčevi, možete da se družite, možete malo i da flertujete – više od toga bilo bi zaista čudo.

Hrana. Ova vam sedmica donosi umjerenost, odgovornost prema sebi i stvaranje pravilnih navika, kada je ishrana u pitanju. Odličan je momenat da krenete sa dijetom ili nekim novim režimom ishrane. Potrudite se samo da na vašem jelovniku bude više variva, kuvane hrane.

Novac. Kašnjenje isplata ili umanjenje priliva koje ste očekivali.

Zdravlje. Problemi sa kičmom, ekstremitetima, zubima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info