Djevica: Sedmični horoskop za period od 21.09.2020. do 27.09.2020.

0

Posao. Moguće je da ćete shvatiti da ste uzeli prevelik zalogaj i da neće biti baš tako lako izboriti se sa njim. U prevodu – koliko god da je nešto tokom protekle sedmice krenulo obećavajuće, sada dolazi do zastoja.

Ima smisla taj zastoj, jer neke stvari se moraju preispitati, neka papirologija dodatno provjeriti, neke stavke dogovora ili ugovora staviti na dodatno razmatranje. Ovo je sedmica koja od vas očekuje posvećenost, baš u onim najkompleksnijim i najtežim, nervirajućim momentima. Idite polako.

Ljubav. Dosta komplikovani aspekti vašeg vladara Merkura, tokom većeg dijela ove sedmice, govore u prilog tome da u odnosu sa voljenom osobom sada treba unijeti mir, spokoj i prilagodljivost, jer ćete jedino na taj način zaobići posljedice drugačijeg djelovanja.

A te posljedice mogu biti rasprave, ćutanje i distanciranje od partnera, teške teme i pitanja koja sada ionako ne mogu biti riješena – samo će donijeti nemir oboma.

Slobodne Djevice, želje su jedno, realizacija je nešto potpuno drugo. Koliko god da su želje u ovom trenutku jake, malo je vjerovatno da ih možete dohvatiti i uvući u naručje.

Hrana. Kao da u ovoj sedmici imate premalo vremena da sjednete, da uživate u obrocima u krugu porodice. Mjesto vas neće držati, pa će obroci “s nogu” postati gotovo pa svakodnevna stvar kod vas. Izbjegavajte, koliko god možete, brzu hranu, pekare – pojedite povremeno nešto i “na kašiku”.

Novac. Troškovi se gomilaju, dosta toga treba ispoštovati u ovoj sedmici.

Zdravlje. Mentalni i fizički zamor. Moguće su i povrede. Hronični problemi se jače aktiviraju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info