Dnevni horoskop za 18.09.2020.

0

Ovan


Presudan faktor u ljubavnom životu biće uspostavljanje kvalitetne komunikacije s partnerom. Nemojte izbjegavati odgovore na pitanja i ne ustručavajte se postaviti ih. Slobodni će se naći u blizini osobe koja im se sviđa. Učinite sve da vas primijeti. Više fizičke aktivnosti umanjilo bi tegobe s kičmom. Vozite bicikl, hodajte.

Bik


Bićete u svom elementu, veseli i bezbrižni. Telefonski razgovori, čitanje elektronske pošte i kafe s prijateljima odnosiće prilično vremena, ali ćete u tome uživati. Veče je stvoreno za druženje. Zato, ako baš ne morate, nemojte boraviti u kući. Razna iznenađenja su moguća, čak i nagli obrat u ljubavnom životu.

Blizanci


Nemojte pokvariti dan nepromišljenim postupcima. Ukućani se neće slagati s vašim stavovima glede nedavnog događaja. Priznajte ako ste pogriješili. Ljubavna zbrka počeće se odmotavati. Ako vam se čini da partner očekuje od vas više nego mu želite ili možete dati, to mu jasno dajte do znanja. Moguća je svađa s roditeljima.

Rak


Susretljivost i simpatije rodbine vašeg partnera pridonijeće vašem ljubavnom skladu i bliskosti. Raščistite odnos s bratom ili sestrom, čak iako to podrazumijeva povišeni ton. Ako se nađete u društvu, nekog ćete oduševiti sposobnošću komuniciranja ili verbalnim nadmudrivanjem. Moguća je simpatija ili početak nove ljubavne priče.

Lav


Povedite računa o svojim troškovima, neplaćenim računima, kamatama. Odvojite vremena za sređivanje kućnog budžeta. Nečije udvaranje ili poziv za izlazak će vas razveseliti, naročito ako ste već neko vrijeme sami – pružite drugoj strani šansu.

Djevica


Druženje s vama biće zabavno, a prijatelje ćete znati utješiti i dati im pravi savjet u pravom trenutku. Drugi će se iskreno truditi ne bi li vam ugodili i ispunili vaša očekivanja. U ljubavi se pouzdajte u svoju odličnu intuiciju. Uz samo malo dobre volje, produbićete odnos s partnerom i riješiti probleme koji su nagrizali vaš brak ili vezu.

Vaga


Razmišljaćete o prošlosti, pokušati obnoviti ili do kraja riješiti neke odnose koje ste zanemarili. Moguće su tajne poruke ili potezi koje ćete pažljivo skrivati od ljudi s kojima su povezani. Osjećaćete se kao da ste sami na svijetu, ali to će vas osnažiti i dati vam zrelost i iskustvo. Brinućete se za stariju osobu u kući.

Škorpija


Slobodni će imati priliku za nova poznanstva i zbližavanje, a ostali mogu učvrstiti svoju vezu, riješiti neki problem, uspostaviti stari sklad. Imaćete više vremena za hobije i slobodne aktivnosti, posvetiti se djeci i najmlađima. Dan je pogodan za odlazak na put, susrete s prijateljima i sve oblike komunikacije.

Strijelac


Sumnjama i ljubomorom nećete mnogo postići. Raščistite ljubavni nesporazum, jer bi vam se moglo dogoditi da situacija krene u neočekivanom smjeru. Prionite na dovršavanje poslova koje ste odgađali, čišćenje stana ili spremanje ormara – fizička aktivnost će vam pomoći da se osjećate bolje.

Jarac


Vaše aktivnosti će se vrtiti oko druženja, razgovora s prijateljima i komunikacije s rodbinom. Moguć je iznenadan poziv na večeru ili zabavu, na kojima ćete upoznati zanimljive ljude. Zaljubljeni će uživati u romantičnoj večeri udvoje. Oni kreativniji mogli bi preurediti stan.

Vodolija


Neće vam nedostajati privlačnosti i ljubavnog žara pa će mnogi uživati uz partnera ili se naći u novom zagrljaju. Zaokupiće vas novčana situacija, otplata kredita, razni uslovi ili pitanje naslijeđenih stvari. Na radnom mjestu moguće su manje napetosti – mogli biste se posvađati s jednim kolegom.

Ribe


Nerazriješeni odnosi neće podnositi odgodu. Istupićete partneru sa zahtjevima koji vam ne odgovaraju ili će dalji suživot iziskivati više napora s obje strane. Nerad i pasivnost vode vas u depresivno raspoloženje i traženje utjehe u hrani. Pokrenite se. Godiće vam češći boravak u prirodi, otvorenim, svijetlim i prozračnim prostorima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info