Dnevni horoskop za 15.09.2020.

0

Ovan


Ne potiskujte emocije, pokažite simpatiji da vam je stalo do nje. Insistirajte na susretu i razgovoru. Budite aktivni i preduzetni, obavite što više sastanaka i razgovora. Ipak, poštujte prirodni tok stvari i ne požurujte događaje. Pred vama je vrijeme novih ljubavi, ali i stabilizovanja postojećih veza. Riješićete nešto što vas je mučilo.

Bik


Nećete moći izbjeći nepotrebna objašnjavanja ni sukob mišljenja na ljubavnom planu. Pozitivni pomaci predstoje vam kasnije tokom dana. Shvatićete šta vam je važno, ali i šta želi druga strana. Ne razmišljajte o novim poslovima – dovršavajte stare, jer su se nagomilali. Riješićete pitanja vezana za nekretnine ili ćete popraviti automobil ili neki od tehničkih uređaja.

Blizanci


Uživaćete u aktivnom dnevnom ritmu i pomalo neobičnim situacijama, a najviše će vas privlačiti prilike za putovanja. Neki će spojiti ugodno s korisnim i poslovni put pretvoriti u zabavnu avanturu, upoznati zanimljive ljude i, nakon uspješno obavljenog posla, vratiti se kući. U ljubavi nećete ostati uskraćeni za željena zadovoljstva.

Rak


Osjetićete posljedice nerazumnog trošenja, kasniti s plaćanjem računa ili rate kredita. Administrativne prepreke mogle bi vas usporiti u poslovnom napredovanju, ali pronađete li načina da ih zaobiđete, doći ćete do zadanog cilja. Susret sa starim poznanikom omogućiće vam kontakt s važnom osobom. Veče provedite u društvu prijatelja.

Lav


Partnerstva, timski rad i saradnja u najširem smislu potrebni su vam kako biste uspješno riješili teške zadatke. Sve će biti teže, a problemi u komunikaciji, nemogućnost koncentracije i umor zahtijevaju da odaberete koji su vam ciljevi važniji. Prihvatite druge s njihovim vrlinama i manama. Neuredan način života loše će djelovati na vaš imunitet.

Djevica


Ako ste zbog nekih poteza požalili i spoznali moguće loše posljedice, imaćete vremena o svemu razmisliti i ponešto promijeniti. Društveni i poslovni status doživljava promjene. Radićete prekomjerno i brinuti da različite obaveze budu podmirene. Iako imate dovoljno fizičke snage – čuvajte nerve, jer ćete se mnogo nervirati oko sitnica.

Vaga


Budite strpljivi i mudri, naročito kada je ljubav u pitanju. Druga strana nije sigurna u ono što osjeća. Ne gubite nadu, jer bi se tokom večeri kolo sreće moglo okrenuti u vašu korist. Dan je pogodan za planiranje, kupovinu i susret s osobom koju želite nazvati, ali se neprestano od toga suzdržavate.

Škorpija


Nedostajaće vam motivacije. Priželjkivaćete promjenu, ali malo toga ćete preduzeti. Možda se susretnete s radnim zadacima koje niste imali prilike upoznati i savladati pa će poslovni učinak biti manji od očekivanog. Moguća su veća ulaganja u dom, selidba ili pravljenje planova za proširenje i preuređenje stambenog prostora.

Strijelac


Očekuju vas pozitivne promjene u partnerovom ponašanju. Postaće spremniji na saradnju, razgovor i ustupke, a neki parovi proslaviće i srećnu vijest ili događaj u porodici. Uživaćete u razgovorima i razmjeni iskustava s djecom i ukućanima. Nesrećno zaljubljeni mogli bi shvatiti da ipak imaju šanse kod osobe koja im se sviđa.

Jarac


Posvetićete se partneru i poraditi na rješavanju problema. Obrazovni i novčani ciljevi, kao i jedan plan čijem se ostvarenju duže vrijeme nadate, napokon će se pokrenuti s mjesta. Nećete ustuknuti ni pred emotivnim problemima. Bez okolišanja grabićete prema zacrtanim ciljevima, a partner će cijeniti vašu odlučnost.

Vodolija


Slatkorječivost će biti vaš najjači adut, a osim u poslu koristiće vam i u ljubavi. Moguć je flert s osobom s kojom poslovno sarađujete. Neki će otkriti hobi koji će im oplemeniti slobodno vrijeme. Briljiraće Vodolije koje se bave intelektualnim poslovima. Na sve ćete danas ostaviti dobar utisak.

Ribe


Htjećete da nešto promijenite u ljubavnom odnosu. Partner neće imati sluha za vaše želje pa ga ne prisiljavajte na nešto na šta još nije spreman. Pripazite se osoba koje će vam raditi iza leđa i koje će usporiti ostvarenje vaših planova. Nesebičnost ćete iskazati u situacijama kada nekome treba pomoći.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info