Vodolija: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Postoji realna šansa da se totalno zakopate u moru poslovnih obaveza i dešavanja koja su u ovoj sedmici pred vama. Htjeli biste vi na sto strana, ali to fizički nije moguće. Doduše, kod nekih od vas i jeste, ali to znači da ćete se toliko istrošiti da ćete biti kao iscijeđen limun.

U suštini, nastavlja se period kada ste traženi na sve strane, ali ne možete ili ne umijete da se organizujete da biste na što lakši način odgovorili na sve to. Nemojte biti nervozni, ne raspravljajte se sami sa sobom, a pogotovo ne sa drugima.

Ljubav. Volite li svog partnera? Pa, reklo bi se da ga volite. A da li se razumijete sa njim? Iskreno, to je jako malo vjerovatno. Vidi se da sa jedne strane struji vruća i strasna ljubav između vas dvoje, ali s druge nekako ne kopčate jedno drugo, što može dovoditi do toga da se oboje povremeno osjećate nesigurno, nestabilno, čak smoreno.

U ovakvim situacijama, vi ćete se zatvoriti i povući u sebe, a partner će se truditi da sve oko sebe ubijedi da mu je super. Blago vama dvoma.

Slobodne Vodolije, neko vam šalje signale, a vi ste se ukočili i ne znate šta vam je činiti. I biste odgovorili i ne biste, niste sigurni.

Hrana. Naglašeno polje promjena i mlad Mjesec u njemu, donose Vodolijama mogućnosti da sada naprave neke prave zaokrete i uvedu se u red, kada je način ishrane u pitanju. Više ćete obraćati pažnje na ono što jedete, voditi računa da obroci budu raznovrsni i kvalitetni.

Novac. Novca ima i nema. Ima, jer dolazi. Nema, jer ga trošite.

Zdravlje. Stres, problemi sa spavanjem, odliv energije, neopreznost i moguće povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info