Vaga: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Trudite se vi da budete fini i korektni, stvarno se trudite. Trudite se da peglate probleme, da se prilagodite, da popustite ako je potrebno, da nađete način da se usaglasite. E sad, trudite se vi, ali drugi ljudi baš i ne, a okolnosti – eh, te okolnosti stalno testiraju i sapliću taj vaš trud.

Šta će od svog ovog vašeg truda i saplitanja ispasti? Pa, neko će iskulirati pa će se provući, za sada. Neko neće uspjeti da iskulira pa će napraviti manji zemljotres. U svakom slučaju- po rezultatima dobra, po stresu naporna sedmica.

Ljubav. Koliko god da se vi dobro osjećate po drugim pitanjima, kada pričamo o vašim emotivnim partnerstvima, tu je situacija već pa, u najboljem slučaju, onako, prosječna. U najgorem, partner vas nervira, kočite se koliko možete, a koliko ćete još dugo da balansirate – to je već pitanje.

U svakom slučaju, od strane prijatelja svakako imate podršku pa je možda najbolje da sebe posvetite njima – na taj način će stres, koji osjećate, biti ublažen.

Slobodne Vage, sedmica zvana: „Iznenađenje!“ E sad, za nekog će to iznenađenje biti super, a nekog će iznenađenje samo iznervirati. Kako kome zapadne…

Hrana. Drage Vage, znate li kako kažu: “Treba stati kad je najslađe?” Vama je sada vrlo slatko, što se hrane tiče, ali to se i te kako može odraziti na vašu liniju… Vrijeme vam je da lagano krenete u neke pozitivne promjene po pitanju ishrane.

Novac. Novac vam dolazi sa više strana, a na isto toliko strana i odlazi…

Zdravlje. Previše se energetski trošite.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info