Strijelac: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Vaš vladar je krajem prošle sedmice krenuo direktnim hodom. Uskoro će i Saturn u vašem polju finansija, evo još par sedmica njegove retrogradnosti je ostalo. Jednim dijelom, krećete naprijed. Drugim, uskoro ćete. Sve ono što ste do sada radili i uradili, sada će dobiti svoje rezultate, jedan po jedan.

A šta ćete u ovoj sedmici, konkretno? Da radite, radite, radite. Da privodite kraju sve ono što je ostalo neriješeno i nezavršeno. Da se dobrom nadate, ali i da budete spremni da sada to dobro dobijate na kašičicu.

Ljubav. Zašto lijepo i jednostavno, kad može komplikovano? Zašto samo uživati sa voljenom osobom, kad je već moguće doći u situacije u kojima vam to uživanje prisjedne?

Nemojte nas da pitate zašto je to tako, pitajte sebe. Da, da, sebe, jer ako neko trenutno bude krivac za komplikacije, to ćete biti vi. Vi gledajte da ne pravite od gotovog veresiju i sve će funkcionisati kako treba.

Slobodni Strijelci, prilika imate, mogućnosti imate, ljubavnih šansi imate – vaše je samo da vidite šta ćete sa svim tim što vam se nudi. Malo je vjerovatno da je u pitanju samo jedna osoba, ima ovde dešavanja sa više strana.

Hrana. Koliko god vam prijalo uživanje u hrani, jasno vam je da problemi, koje povremeno imate sa stomačnim dijelom, postaju sve učestaliji. A i pravi je trenutak da skinete te kilograme koje ste nabacili u proteklom periodu…

Novac. I pozitivna i negativna finansijska iznenađenja u ovoj sedmici.

Zdravlje. Stres vrlo negativno utiče na vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info