Škorpija: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Sve biste vi lijepo riješili, završili i priveli kraju, samo kada bi vas drugi ljudi i okolnosti pustili da udahnete kako treba i organizujete se. A ne daju vam. Napravite jedan korak pa vas sapletu. Vi ubrzate, a sve oko vas se usporava.

Taman se zaletite, kad eto zida u kojeg ćete se zakucati. Nije ovo lak period za vas, da znate, ali nemate tu nekih posebnih opcija osim da se podignete, očistite od prašine, stavite flaster na modrice  i nastavite dalje. Jer, ako stanete i odustanete – ništa niste uradili.

Ljubav. Ako vi znate u kom pravcu ide vaš odnos sa partnerom, onda svaka čast. Realno gledano, ovo djeluje kao jedna zbrka u kojoj se ne zna ko pije, a ko plaća i gdje sa voljenom osobom čas imate neke ekstra lijepe momente, a čas biste digli u vazduh jedno drugo.

Vama je pažnja rasuta na sto strana pa zahtjevi partnera dođu kao dodatni kamen oko vrata sa kojim ne znate šta biste. Niti biste da ga zafrljačite što dalje od sebe niti umijete da pronađete rješenje.

Slobodne Škorpije, u glavi vam kuva, misli se sapliću jedna preko druge, ne znate gdje udarate. Tu je neko, kopa vam udarnički po glavi i ne prestaje.

Hrana. Dobro ste se sjetili da je vrijeme da se više posvetite sebi. Ipak, nemojte sada ići iz krajnosti u krajnost, dovući iz prodavnice zdrave hrane sve moguće namirnice i maksimalno sebe ograničiti po svim pitanjima. Samo budite umjereni, manji obroci više puta dnevno i sve će biti sasvim u redu.

Novac. Pitate se da li je moguće da novac samo odlazi od vas? Jeste, jeste, moguće je.

Zdravlje. Da ne ponavljamo sto puta – za vas zdravlje mora biti na prvom mjestu. Tačka.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info