Ribe: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Imaćete osjećaj da su se one stvari, koje su vam najbitnije, zakočile, možda da je iskrsla i neka pravna prepreka. Sporost u važnim dešavanjima je sada prisutna, pustite – tu će vrijeme donijeti odgovore. Zato u poslovnoj svakodnevnici ne da nema sporosti, nego sve funkcioniše brzinski i navrat-nanos.

Imate vi dovoljno i snage i elana da se borite sa ovim, ali se mora priznati da vas te bitke prilično umaraju i da vas smara što se jedne te iste, negativne, situacije ponavljaju. Iscrpiće vas ova sedmica, držite se.

Ljubav. Jednim dijelom korektno, jednim i ne baš. Ima i lijepog i manje lijepog u ovoj sedmici. Akcenat bacite na ono što je dobro. Ovo drugo zanemarite – ne dozvolite da vam kvari raspoloženje.

Neki od vas u ovoj sedmici biju i bitke sami sa sobom – moguće je da vas je neko zainteresovao i sada pokušavate da se sami sa sobom dogovorite šta ćete. Prost odgovor – nemojte ništa, samo ćete iskomplikovati sebi život.

Slobodne Ribe, tu se već mnogo zanimljivih situacija dešava. Slažu se kockice, namiještaju se okolnosti koje vas uvlače  u dešavanja sa nekim. Prija vam, ali još uvijek kalkulišete sami sa sobom.

Hrana. Što ste se opuštali po pitanju ishrane, opuštali ste se. Sada je potrebno da se više obrati pažnja na ovaj segment. Umjesto da gledate šta je najslađe i najsočnije, sada biste mogli da počnete da gledate šta je najzdravije.

Novac. Niste trenutno nimalo zadovoljni stanjem svojih finansija. Povećanje troškova.

Zdravlje. Problemi sa stomakom, pritiskom, žlijezdama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info