Rak: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Neki se dogovori i projekti, na koje dugo čekate, u ovoj sedmici mogu aktivirati. Možda je potrebno da preuzmete više inicijative u svoje ruke, ali vodite se realnim i praktičnim principima, ne sopstvenim željama i očekivanjima koji u ovom periodu mogu biti preveliki.

Imaćete dobru komunikaciju sa saradnicima i sa poslovnim partnerima. Lične i porodične obaveze mogu vam u ovoj sedmici oduzeti dosta snage i energije pa gledajte da vam ne utiču na posao.

Ljubav. Ukoliko ste u odnosu u kojem postoji međusobno poštovanje i povjerenje, ukoliko ste spremni da se sa partnerom bavite realnim i praktičnim stvarima, uglavnom će sve funkcionisati kako treba. Ukoliko ovo nije slučaj kod vas, ne znamo šta bismo vam rekli – red dobrog, red lošeg.

Red prevelikih očekivanja, red nestabilne komunikacije i tu i tamo protrči pokoji fin momenat. Generalno gledano, da imate šansu da se sređujete – ma imate ako istinski hoćete i ako ste istinski spremni da se potrudite oko toga.

Slobodni Rakovi, na trenutak vam se učini da je osoba koju želite vama nadohvat ruke… A onda se opet izmakne.

Hrana. Ove je sedmice Mjesec, koji vlada vašim znakom, ponovo mlad, rađa se i uvodi vas u jednu novu životnu fazu. Taman da promijenite nešto u svom načinu ishrane i da, tim malim promjenama, doprinesete da se osjećate i izgledate bolje. Što raznovrsnije i umjereno, što se količina tiče.

Novac. Priliva će biti više nego inače, ali i troškovi se pojačavaju naročito u prvom dijelu sedmice.

Zdravlje. Stomačna regija je osjetljiva. Mogući su i problemi sa hormonima i alergijama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info