Ovan: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Retrogradni Saturn i Jupiter, koji još uvijek nije krenuo punom brzinom u direktnom hodu, stoje kao prepreka na vrhu neba, u poslovnoj sferi. Da vas uspore, da vam ne daju da srljate, da vam pokažu da sada ne funkcioniše „hoću“ nego „potrebno je, moram“.

Jupiter traži da igrate po pravilima pa ga poslušajte – to je dobro za vas. Još jedna sedmica u kojoj imate osjećaj da se bavite mrvicama, a da poslovnom kolaču ne možete ni zeru da se primaknete. Tako je kako je, naučite se strpljenju.

Ljubav. Da će u srcima biti vruće – hoće. Osmijesi, pogledi, dodiri, govoriće mnogo više od riječi. A riječi između partnera i vas će umjeti da pecnu, umjeće da se sapletu na preprekama, umjeće da vas oboje guraju ka problemu.

Ne dajte se riječima, pogotovo ne onim dramatičnim koje žele da izazovu tenziju. U prevodu: vas dvoje ste dobro i bićete dobro dokle god preskačete one situacije na kojima oboje znate da možete da se sapletete.

Slobodni Ovnovi, ovo je super sedmica za vas. Nove, zanimljive situacije i osobe su tu, nude vam se na dlanu. Ako hoćete u prošlost, ma može i to – sada su vam svi putevi otvoreni.

Hrana. Čini vam se da se sve što pojedete lijepi za vas. Naravno da je problem u ishrani. Doduše i u vašoj statičnosti i manjku fizičkih aktivnosti. U suštini, mlad Mjesec ove sedmice vam daje mogućnosti da krenete sa novim režimom ishrane ili dijetom…

Novac. Sedmica za pomalo rizične finansijske poteze. Nekome će se rizik isplatiti, ali uglavnom – neće.

Zdravlje. Odmarajte, bavite se sobom i svojim zdravljem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info