Lav: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Da, da – znamo koliko vrijedite. Da, znamo da zaslužujete najbolje i da ne očekujete ništa manje od toga. Ali, postoje periodi u kojima su vaše želje i težnje ostvarivi, a postoje i periodi u kojima možete dobiti samo djelimičnu realizaciju. E, ovo vam je onaj drugi period.

Dakle, grunite jako i tražite najviše, ali istovremeno budite spremni da ćete dobiti samo dio od željenog. Ipak, bolje išta nego ništa. Niste dobro organizovani pa zato sami sebe saplićete, kada su obaveze u pitanju. Nemojte da vas kritikuju zbog toga.

Ljubav. Vi kao vi ste dobro. Partner je takođe dobro. Samo malecki problem imamo baš u tome što ste oboje zasebno dobro, ali zajedno – pa, onako. Kao da niste istinski povezani. Kao da stojite jedno pored drugog, vi sa osmijehom od uha do uha, partner stabilan i miran, ali između vas dvoje postoji praznina.

Zašto je ta praznina tu i šta se u njoj krije? To vjerovatno samo vi znate. A možda ćete i otkriti u ovoj sedmici. Kako sedmica bude odmicala, komunikacija sa partnerom će biti sve kompleksnija i zahtjevnija.

Slobodni Lavovi, emotivna iznenađenja, ludila, preokreti, gomila dešavanja – sve odjednom!

Hrana. Vaš želudac je u posljednje vrijeme prilično uznemiren i možete imati problema sa varenjem. Nije ni čudo, s obzirom na to da nimalo ne vodite računa o svom načinu ishrane. Ako nešto i promijenite, to je na jedan dan, a onda se opet vraćate na staro.

Novac. Biće novca. Ali, biće i vaših troškova , a oni sada idu nebu pod oblake.

Zdravlje. Ne jurcajte kao muva bez glave, da se ne povrijedite. Potreban vam je odmor i više opuštanja.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info