Jarac: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Naporna sedmica, kao još jedan korak u napornom periodu koji je i iza i ispred vas. Jupiter je u vašem znaku krenuo direktno, ali za sada ne vidite neke velike vajde od toga. Niti ćete uskoro.

Pred vama su male šanse, sitne prilike, mrvice od poslovnog kolača za koji znate da ga zaslužujete. Za sada morate da se zadovoljite mrvicama, taj kolač se tek sprema da vam se servira u narednim mjesecima. U ovoj sedmici se borite sa ljudima koji slušaju samo sebe i teško je dogovoriti se sa njima.

Ljubav. Trudite se da zadržite svoj mir i da funkcionišete korektno u odnosu sa voljenom osobom, ali mora se priznati da to ide prilično teško. Em ste vi razvučeni na sto strana, em partner ne pokazuje ni najmanju namjeru da bude „normalan“ i olakša vam.

Ako se eventualno provuče neki korektni moment sa njegove strane, to bi bilo to. Šta da vam kažemo osim da pokušavate da „plivate“ onoliko koliko je u vašoj moći. Druga opcija je da dignete ruke od svega pa vi gledajte šta ćete.

Slobodni Jarčevi, nove šanse nekako preskačete – i dalje ste dobrovoljno u okovima prošlosti. Šta će vam to? Vrijeme je da krenete dalje.

Hrana. Ne pravite vi neke velike greške, kada je ishrana u pitanju, ali je problem u tome što imate sklonost da te greške ponavljate, sve u fazonu – ma, evo samo još danas ovako, a sutra ću potpuno drugačije… U odličnom ste periodu da promijenite nešto, nemojte ga propuštati…

Novac. Vrlo krhka finansijska stabilnost.

Zdravlje. Hronične boljke mogu početi da se intenzivnije aktiviraju.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info