Djevica: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Sunce i mlad Mjesec u vašem znaku usmjeravaju vas na ono što želite, daju vam priliku da zablistate i pokrenete mnoga pitanja koja su vam od važnosti. Da li će biti lak put do toga u ovoj sedmici? Pa ne baš. Ulagaćete mnogo truda, a rezultati će biti polovični.

Vraćaće vas neke situacije unazad, moraćete da ispravljate i svoje i tuđe greške. Tovariće vam se obaveze i donosiće vam haos u organizaciji, a moguće je da će i neke osobe svojim negativnim uticajem činiti da se nervirate i mentalno opterećujete.

Ljubav. Prvo, nemojte da brljate, jer možete zabrljati više nego što mislite. U prevodu: ne čačkajte ništa van emotivne ili bračne relacije u kojoj ste, jer možete iščačkati prvo zanimljiva dešavanja, a kasnije mečku.

E, ta „mečka“ može da napravi problem, to joj je u prirodi. Ionako vam komunikacija sa partnerom neće biti baš savršena, ne treba vam još teret tajni na ramenima.

Slobodne Djevice, ako sve odigrate kako treba, komunikacija sa nekim će se dodatno produbiti. To ne znači da ćete automatski ući u ozbiljnu ljubavnu priču, ali ima šansi da se ovo vremenom pretvori baš u nešto tog tipa.

Hrana. Ako osjećate da ste se nešto ulijenili, otromboljili, da vas mrzi povremeno da se pomjerite s mjesta i da ste bez energije, korijen ovih problema potražite u ishrani. Ako je potrebno, posjetite i nutricionistu, jer je evidentno da vam ovaj segment trenutno veoma škripi.

Novac. Mogući su veći troškovi, rashodi na koje niste računali, novčane kazne.

Zdravlje. Psihofizički naporna sedmica je pred vama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info