Blizanci: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. I dalje traje dobar period za dogovore i za vašu aktivnu ulogu u poslovnoj sferi. Umijete da pronađete pravi način da pristupite osobama koje su vam bitne, ali i da im svoje ideje i rješenja predstavite baš kako treba. Nije sigurno da ćete uspjeti da ostvarite baš sve što ste zamislili, ali jedan dio sigurno hoćete.

Ne uzimajte prevelike zalogaje, jer možda nećete uspjeti da ih progutate. U prevodu – odmjerite realno okolnosti i situaciju oko vas pa se postavite tako da tražite ono za šta znate da ćete sigurno dobiti.

Ljubav. Vama je dobro i samo neka tako nastavi. Partneru baš i nije, ali šta da se radi – on je tek zakoračio u fazu kada će krenuti da sređuje svoju problematiku i da se polako energetski diže. Kakvi ste vas dvoje u ovoj sedmici?

Pa, onako – povremeno skroz dobro, a povremeno vi tražite i očekujete od voljene osobe previše… A, naravno, dobićete mrvice. Ipak, naći ćete vi druge načine i druge osobe da se oraspoložite.

Slobodni Blizanci, u petoj ste brzini i super vam je. U pokretu ste, mnogo zanimljivih dešavanja i osoba je oko vas. Da li nešto od ovoga može da se pretvori u nešto ozbiljnije? Možda bi i moglo.

Hrana. Shvatate da ste u nekom periodu kada niste u potpunosti „svoji“ ni kada je ishrana, ali ni neki drugi životni segmenti, u pitanju. Vašem organizmu je potrebna kuvana hrana, nešto „na kašiku“. Posebnu pažnju posvetite unosu svježeg povrća, salata.

Novac. Novac će vam dolaziti intenzivnije nego inače, ali ćete ga vi isto tako intenzivno trošiti.

Zdravlje. Dobro ste, ali pazite na eventualne povrede tokom ove sedmice.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info