Bik: Sedmični horoskop za period od 14.09.2020. do 20.09.2020.

0

Posao. Radna sedmica će krenuti kroz nervozu i isto tako će se i završiti. Dešavaju se promjene u planovima, tumba se radna svakodnevnica, pristižu obaveze na koje niste sada računali.

Može se dogoditi da se u nekom trenutku nađete i u stisci s vremenom i da vam nije jasno kako ćete uspjeti da se iščupate iz toga. Hoćete. Sve ovo djeluje kao bura u čaši vode: u prvom trenutku dramatično, ali kada se malo saberete i organizujete – lako rješivo. Kolege vas smaraju. Pa dobro, smarajte i vi njih.

Ljubav. Mješavina uzbuđenja i stresa pratiće vas kroz ovu sedmicu u vašim emotivnim relacijama. Vaša osjećanja i ponašanje sada su vrlo intenzivni, ali sa ogromnim oscilacijama.

Čas ćete se „pronalaziti“ sa voljenom osobom, čas ćete biti na granici sukoba. Ali, osjećaćete se živo, življe nego ikada do sada. I koliko će vas to jednim dijelom plašiti, drugim će vam neizmjerno prijati.

Slobodni Bikovi, uhvatilo vas je neko ludilo pa ne znate šta ćete sami sa sobom. Lako se u ovoj sedmici ostvaruju kontakti sa suprotnim polom, još lakše se ulazi u avanturu. Sada se vodite onim: „Jednom se živi, ne želim više da čekam ništa!“

Hrana. Ukoliko niste trenutno zadovoljni kako se osjećate ili izgledate, to treba da bude signal da nešto mijenjate po pitanju načina na koji se hranite. Stavite tačku na pretjerano uživanje i razmislite o tome šta je dobro za vas. Više žitarica, više voća i povrća, manje mesa, masti, bijelog brašna.

Novac. Ova sedmica vam donosi prilično visoke troškove.

Zdravlje. Nivo stresa je pojačan. Na „udaru“ su stomak, krvni sudovi, pritisak i hormoni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info