Kako platiti m:tel račune na najjednostavniji i najbrži način, bez obzira gdje se nalazite?

0

m:tel web servisi štede vaše vrijeme i novac, a jedna od najpraktičnijih i sve popularnijih usluga je plaćanje m:tel računa direktno i bez dodatnih troškova putem m:tel web sajta.

Kao korisnik m:tel Paketa usluga, fiksne telefonije, kućnog interneta ili mobilne telefonije, svoje mjesečne račune možete izmiriti sa Visa, MasterCard ili Maestro platnim karticama bilo koje domaće ili inostrane banke, u tri jednostavna koraka, bez obzira gdje se nalazite i bez provizije do kraja 2020. godine.

Dovoljno je da posjetite m:tel sajt, unesete podatke s vašeg računa za telekomunikacione usluge, vašu e-mail adresu na koju će vam stići potvrda o uspješnom plaćanju, te podatke sa vaše platne kartice. A u slučaju da vam je potrebna pomoć kako da ispravno popunite elektronsku uplatnicu, kliknite ovdje.

Ukoliko do sada niste isprobali m:tel web servise, preporučujemo vam da to učinite prvom prilikom. Jer nakon što se lično uvjerite koliko je jednostavno, vrlo brzo će za vas to postati uobičajen ili jedini način plaćanja.

Za više informacija pozovite 0800 50 000.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info