Trostruka kamera za trostruko više zabave – Honor 20 Lite

0

Nova ponuda telefona u m:tel web shop-u

Sa atraktivnim dizajnom, briljantnim kamerama i naprednom tehnologijom, Honor 20 Lite je pametni telefon koji je namijenjen mlađoj generaciji ali i svim ostalim korisnicima koji traže kvalitetan uređaj po pristupačnoj cijeni.

Otkrijte magiju prednje kamere od 32 MP sa naprednim opcijama jer ćete postati pravi majstor selfija za vrhunske fotografije pod bilo kojom vrstom osvjetljenja.

Trostruka kamera pružiće vam još više zabave. Sa glavnom kamerom od 24 MP besprijekorno ćete zabilježiti sve važne trenutke a širokougaona kamera od 120 stepeni obezbijediće vam savršene porodične fotografije ili očaravajuće pejzaže.

Kako bi svaka fotografija bila na profesionalnom nivou pobrinuće se AI tehnologija za prepoznavanje pozadine i fino podešavanje.

Uz odlične tehničke karakteristike i upečatljiv dizajn Honor 20 Lite ima zavidan kapacitet od 128 GB interne memorije da sačuvate sve što želite.

Kupovinom u m:tel web shop-u, uz preporučenu tarifu Pretplata: M+ izvanredni Honor 20 Lite može biti vaš po cijeni od 19,18 KM a ostatak platite na rate od samo 3,34 KM.

Vaš novi mobilni telefon čeka vas u mtel web shop-u, sa besplatnom dostavom, brzo i povoljno.

Za više informacija o posebnoj ponudi telefona u m:tel webshopu pozovite 0800 50 000 ili posjetite m:tel sajt.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info