Dnevni horoskop za 08.09.2020.

0

Ovan


Vaša kreativnost pomoći će vam u rješavanju problematičnih situacija. Pozitivan pristup problemima učiniće ih manjima i brže rješivima. Novcem se nemojte pretjerano baviti, pažnju radije usmjerite na druge životne aspekte. Ljubav vam otvara mnoga vrata pa čak i ona koja vam se čine nemogućima za otvoriti.

Bik


U centru pažnje naći će se finansijska dugovanja ­- ne zaboravite platiti račune! Povećaće se obaveze prema djeci i roditeljima. Ako budete dovoljno strpljivi, dočekaćete da stvari dođu na svoje mjesto i da se vaš trud pokaže isplativim. Ukoliko se osjećate umorno, koristiće vam umjerena fizička aktivnost.

Blizanci


Prepuni ste planova i želja, ali teže ih ostvarujete. Nastojte što manje pričati o svojim osjećanjima i trenutačnim zbivanjima. Okolina vam neće pružiti podršku i razumijevanje, a najmanje oni od kojih to najviše očekujete. Radićete pod otežanim uslovima i uz neprestanu zvonjavu telefona, česte upite kolega ili promjenu rokova i prioriteta.

Rak


Na vaša leđa će pasti zadaci koje drugi izbjegavaju ili smatraju preteškima. Ništa vam neće biti teško uraditi, bilo da je u pitanju putovanje, neugodan razgovor sa šefom ili donošenje bitnih odluka. Usmjerite se na najnužnije obveze i odgodite one koji nisu od značaja. Pripazite i na zdravlje, jer ste osjetljivi.

Lav


Briljiraćete u poslovima vezanim za istraživanje, prikupljanje podataka, analize ili osmišljavanje srednjeročnih i dugoročnih planova. Slobodni će se ugodno iznenaditi nečijim šarmom pa je i veza na pomolu. Svoju maštu i kreativni duh usmjerite na oživljavanje intime bračnog života – iznenadite partnera nečim!

Djevica


Nećete imati osjećaj za pravi trenutak i pretjerivaćete u svemu što budete radili. Pokušajte izbjeći važnije dogovore i rasprave. Planovi vezani za renoviranje doma, rješavanje stambenog pitanja ili ulaganja u nekretnine odvijaće se sa zastojem. Partner vam neće pružati podršku ili će vam prigovarati da trošite previše novca.

Vaga


Pokušajte potisnuti nezadovoljstvo, jer vas sprečava da vidite ono što se dobro razvija. Mogli biste čuti dobru vijest koja će vas razveseliti. Doći će do primirja između vas i prijatelja s kojim ste duže vrijeme u svađi. Odvažno ćete se suočiti s novom situacijom u porodici ili pristupiti osobi koju ne poznajete, ali koja vas je snažno privukla.

Škorpija


Bićete temeljiti i oprezni, a ograničavajuće okolnosti prevazići ćete inteligentnim pristupom. Moguća je dobra vijest po pitanju imovine ili novčanih dugovanja. Raščistite odnos u nezadovoljavajućoj vezi, naročito ako vam je stalo do njenog opstanka. Objasnite partneru šta očekujete od njega, a na šta ne želite nikako pristati.

Strijelac


Pokazaćete se vrsnim pregovaračem i organizatorom. Bićete uvjerljivi pa obavite neugodne sastanke ili raspravite nesporazume. Bilo da je riječ o poslu ili privatnim odnosima, postizaćete ciljeve s lakoćom. Predstoji vam pozitivan rasplet ljubavne situacije. Druga strana će shvatiti da vas voli i ponuditi vam još jednu priliku.

Jarac


Izbjegavaćete ljude, malo ćete pričati i djelovati nedostupno. Imaćete osjećaj da niko ne razumije ono što se događa u vama. Obazrivo prihvatite nečije udvaranje, jer drugoj strani će biti samo do običnog flerta. Obavljanje nekih obaveza u gradu neće se odvijati bez prepreka.

Vodolija


Planete vas podržavaju u poslovnim i novčanim poduhvatima pa se cjelokupna situacija odvija prema vašim očekivanjima. Trgovina, rad u prosvjeti, marketing i prevođenje poslovi su u kojima ćete se izvrsno snalaziti. Razveseliće vas pomoć prijatelja, posebno ako vas muče ljubavne dileme. Dobićete mudar savjet.

Ribe


Kod vas se životne situacije mijenjanju iz dana u dan. Imaćete mnogo energije koju ćete otežano kontrolisati. Bićete nestrpljivi, misli će vam biti zbrkane, a interesi raspršeni. S partnerom biste mogli ostvariti sklad ako budete tolerantni i pozitivni. Ipak, svako potezanje međusobnih mana i grešaka lako može završiti svađom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info