Vodolija: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Da ćete biti traženi, ma bićete. Da će se poslovni partneri i saradnici pokrenuti prema vama, ma hoće. Odjednom će krenuti i poslovne šanse i mogućnosti za nove dogovore. Sve u svemu, kao da ćete odjednom biti u žiži poslovnog interesovanja.

Ipak, mali problemčić imamo u tome što se čini da vi ili nećete željeti ili nećete umjeti da u potpunosti iskoristite pogodnosti koje vam se nude. U ovom ste trenutku vrlo oprezni, vrlo pažljivo posmatrate šta se dešava, ali ste nažalost i vrlo spori.

Ljubav. Realno gledano, ovo bi trebalo da bude mirna sedmica u vašim emotivnim relacijama. Štaviše, partner može imati momente u kojima će se ponašati prema vama divnije, toplije i nježnije nego inače – s jedne strane će vam to prijati, a sa druge vrlo oprezno ćete pratiti šta se dešava.

Ukoliko vam se, pa makar i na trenutak učini da je druga strane previše ljubazna i fina, automatski ćete početi da sumnjate.

Slobodne Vodolije, neko vrlo jasno i otvoreno pokazuje da je zainteresovan za vas. E, sad od vas zavisi šta ćete uraditi, a nije baš sigurno da ćete biti baš spremni da adekvatno odgovorite.

Hrana. Znamo da vi znate da povučete ručnu kočnicu i da se, u velikom broju slučajeva, trudite da jedete zdravo. Ipak, ove sedmice ćete pustiti sebi malo na volju i više nego inače uživati u dobrom obroku i još boljem slatkišu. Sve je ovo u redu, samo da vam ne pređe u naviku.

Novac. Planeta, koja vlada vašim zaradama, od kraja sedmice kreće direktno. Još niste stabilni, ali bićete.

Zdravlje. Zdravstveni segment kreće ka poboljšanju. Jedino će vam spavanje i mentalni nemir praviti problem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info