Vaga: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Situacija na poslu vrlo je slična emotivnoj. Krš i lom su ostali zvanično iza vas, iza vas je jedna “oho-ho” naporna sedmica. Sada je vrijeme da krećete dalje. Krećete odlično, kroz polje realizacije planova, ostvarenja, podrške.

Dakle, za ono što želite imate podršku sebe, neba i onih koji su vam poslovno bitni. Ovo je sedmica kada treba biti aktivan, kada treba hvatati prilike u letu, kada ne treba čekati nego djelovati. Neće ovo vrijeme vječno trajati drage Vage – ne propuštajte prilike koje vam se ukažu!

Ljubav. Venera je ušetala u znak Lava, Merkur je u vašem znaku – Vage se dižu i to žestoko! Ukoliko ste u protekloj sedmici podvukli crtu u svojim emotivnim relacijama, sada dišete duboko, sada osjećate priliv pozitivne energije i osmijeh vam je na licu.

Ukoliko su vaši emotivni odnosi ostali nedotaknuti prethodnim lošim periodom, sada je trenutak da prigrlite ljubav punim plućima. Vi ste dobro i to je najbitnije. Partner (ako je još tu) se zakočio, ali to je njegov problem, a ne vaš.

Slobodne Vage, šanse za ljubav su tu. Riječ po riječ i stvari se pokreću. Blistate, sijate, nema toga ko vam može odoljeti.

Hrana. Trudićete se da sve ono što je vezano za hranu držite pod kontrolom, iako će vam vrlo često oči biti gladne. No, em vam je stalo do vaše linije, em ste taman stekli neke zdrave navike i ne želite da sav vaš trud propadne zbog torti i kolača kojima je teško reći: „Ne“.

Novac. Novac će vam dolaziti, ali trudite se da ga pravilno rasporedite. Ne razbacujte se!

Zdravlje. Problemi sa spavanjem.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info