Strijelac: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Biće u ovoj sedmici i izazova i super šansi, biće i nedoumica i pozitivnih informacija i ponuda. Biće i onog dobrog i onog ne baš. Međutim, važno je da ćete vi u svemu ovome uspijevati da se snalazite i plivate.

Nudiće vam se nešto super povoljno, ali vi nećete biti sigurni da li je to baš za vas i da li biste uspjeli u svemu tome. Ili ćete pak od tih super povoljnosti uspjeti da samo dio iščupate za sebe. U prevodu – može da se dogodi ono – super se nudi, djelimično se realizuje. Ali, nije ni to loše. Idete naprijed od kraja sedmice.

Ljubav. Strijelcima počinju da pirkaju povoljni ljubavni vjetrovi. Mars, Venera i Merkur daju podršku vašem znaku – ljubav, pažnja, energija i podrška od strane partnera će teći ka vama.

Druga strana će na pravi način umjeti da bude pored vas i kada je super dobro i treba da se uživa, ali i kada je potrebno da vam priskoči u pomoć i podrži vas. Ne kalkulišite previše i ne odmjeravajte koliko ćete i kako uzvratiti – potrudite se da sve ide fino.

Slobodni Strijelci, sad kad vas spopadnu sa više strana pa kad krenu da vas zasipaju ponudama pa kad počnu da vas osvajaju pa tu ima novih ljudi… A biće i starih…

Hrana. Vi ćete jesti „sve po redu“ i nećete preskočiti ama baš ništa. Istinski uživate u hrani u ovom periodu i vidi se da nećete čak ni pokušavati da se suzdržite. Bilo da su slatkiši ili slana hrana – ma sve vam je potaman! O zdravoj ishrani ćete misliti neki drugi put…

Novac. Dosta stabilna finansijska situacija.

Zdravlje. Nešto pojačana nervoza i napetost.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info