Škorpija: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Naoštrite se, pripremite sve svoje živce i strpljenje (i nemojte da pitate: „Koje strpljenje?“, jer ćete u narednom dužem vremenskom periodu morati isto da pronađete kako znate i umijete). Krećete unazad i to kroz teške aspekte koji se odnose na komunikaciju, funkcionisanje na dnevnoj bazi, obaveze.

Završavajte sve što je zaostalo, sijecite repove, pripremajte se da dajete neuporedivo više snage i volje nego do sada. I ne pitajte kako ćete. Moraćete. Ova sedmica donosi neke pozitivne informacije za vas.

Ljubav. Vaš vladar Mars stoji i kreće unazad 09. septembra. To je tip energije koji vas „zakucava“, ali vas zakucava u segmentu posla i obaveza, što znači da ćete svu svoju snagu i volju trošiti baš ovdje.

Partner zahtijeva pažnju i vrijeme od vas i za sada je spreman da se zadovoljava onim što pružate – zato se potrudite da svaki slobodan trenutak podijelite sa njim. Ipak, Škorpije moraju da nam budu pažljive, jer neko preko poslovnog segmenta svoje „farove“ usmjerava ka vama i počinje da vam se uvlači u misli.

Slobodne Škorpije, tajna komunikacija, tajna privlačnost prema nekome, tajna zaljubljenost.

Hrana. Škorpije će milom ili silom morati da nauče da budu umjerene, kada je hrana u pitanju. I ne samo to, moraće da obrate više pažnje šta njihovom organizmu prija, a šta ne i šta je zdravo, a šta moraju da odgurnu od sebe.

Novac. Novca kroz posao će biti. Bilo bi baš fino da ga ne raspete za tri sekunde, kao što znate i umijete.

Zdravlje. Od ove sedmice ulazite u nepovoljnu zdravstvenu fazu. Vodite računa o sebi, ne ponašajte se ležerno i ne zanemarujte tegobe bilo kog tipa. Problemi sa kičmom, glavom, prehlade, pad imuniteta. Niko ne kaže da niste jaki, ali morate ova upozorenja shvatiti ozbiljno. Naredni duži period donosi veliki energetski odliv i „troši“ vas.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info