Ribe: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Venera je u vašem polju poslovne svakodnevnice, obaveza i odnosa sa kolegama i saradnicima što znači da ćete se u ovom segmentu baš fino snalaziti, imati dobru komunikaciju sa onima sa kojima radite, ali i eventualno privući neku zanimljivu novu poslovnu šansu.

Generalno gledano, ova sedmica vam donosi mogućnost dogovora koji vam idu naruku. Sad, da li će to biti mogućnost za napredovanje, za poboljšanje u poslovnom segmentu, za neku nagradu ili pohvalu – pa, to ćemo tek vidjeti…

Ljubav. Sa partnerom se u nekim elementima i situacijama razumijete više nego odlično, a u drugim – pa, onako, srednje žalosno.

Ne zaboravite da mnogo toga sada izgleda drugačije iz vaše perspektive i da nikako ne mora da znači da je vaša perspektiva i vaše viđenje jedino ispravno i tačno. Realno gledano, vaš odnos je više nego korektan. Nije savršen, ali savršenstvo ionako ne postoji na ovom svijetu.

Slobodne Ribe, preko poslovnog segmenta i svakodnevnice sada imate mogućnosti za neka fina dešavanja, za slatke priče i flertovanja. Nemojte da stojite i da čekate čudo – pokrenite se i vi.

Hrana. U hrani ove sedmice uživate, možda malo i pretjerujete. Želudac će vam češće nego inače krčati, naročito kada vam oči padnu na nešto slatko, kremasto, sočno, čokoladno – u prevodu – na slatkiše. Neka, dajte malo sebi na volju i opustite se…

Novac. Od ovog perioda morate obazrivije manipulisati svojim finansijama.

Zdravlje. Dobro ste, samo malo obratite pažnju na stomačnu regiju. Ne pretovarujte se hranom.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info