Rak: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Evo sedmice u kojoj se dosta toga, vezano za poslovni segment, može pokrenuti. Neki od vas su već krajem prethodne sedmice postavili stabilnije osnove ili osjetili priliv pozitivne energije koji ih tjera na akciju.

U svakom slučaju, sada jeste trenutak da ispravljate, popravljate stvari i odnose, ali i da otvarate prostor za nove dogovore i nove akcije. Privatni segment će jače početi da funkcioniše i oni Rakovi koji su u tome vidjeće neke lijepe prilike za sebe i mogućnost da unaprijede svoje poslovanje.

Ljubav. Ukoliko ste u prošloj sedmici povukli prave poteze i uspostavili mirno i harmonično stanje sa voljenom osobom (ne sporimo, to je bilo jako teško, ali je ipak moguće), u ovoj sedmici ne bi trebalo da imate iole većih problema u emotivnim relacijama.

Ukoliko niste, još uvijek imate mogućnosti da nešto sredite, da popričate o pitanjima koja vas bole ili koja smetaju vašoj vezi da funkcioniše kako treba. Dakle, prostor za sređivanje i napredovanje odnosa postoji. Koristite mogućnosti koje su vam date, jer neće trajati vječno.

Slobodni Rakovi, vaši koraci ka osobi koju želite postaju odlučniji. Mada, rezultata još nema.

Hrana. Svoje, pomalo pretjerano uživanje u hrani ove sedmice, opravdavate time što se mnogo trošite i što ste aktivni, često u pokretu. Opravdano ili neopravdano, evidentno je da se sada možete malo ubuciti pa vi vidite šta ćete sa tim.

Novac. Poboljšanje finansija.

Zdravlje. Bolje ste nego u proteklom periodu.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info