Ovan: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. U ovoj sedmici možete da vučete mudre poteze. Da, da – možete ako hoćete. A vjerujte, neki put je najbolji potez ne uraditi ama baš ništa. Znate ono – kad sve u vama vri i tjera vas da dignete revoluciju, a vi lijepo udahnete, izbrojite do deset i iskulirate.

Trenutno je najbolje da se bavite tekućim poslovanjem i obavezama, da održavate kvalitetnu komunikaciju sa saradnicima i kolegama. Period je takođe dobar da pokažete svoju kreativnost i istupite sa idejama koje imate.

Ljubav. Sedmica u kojoj ćete se prvenstveno vi osjećati – pa, onako, čudnjikavo. Vaš vladar Mars stoji i od 09.09. kreće retrogradnim hodom donoseći osjećaj statičnosti i gubitak energije. Ipak, ovo ne mora da znači da će u vašim emotivnim relacijama biti problema, ne.

Partner je raspoložen za lijepa dešavanja, za skladnu komunikaciju i potrebno je samo da se vi malo prilagodite i prepustite. Oboma su vam trenutno potrebni harmonija i trenuci mira – pa izvolite, dobili ste mogućnost za to.

Slobodni Ovnovi, neko je vrlo aktivan prema vama, čačka vas i pokušava da vas osvoji. Šta vam fali da pokušate?

Hrana. Ovnovi bi trebalo da se istrajnije okrenu sređivanju svojih navika po pitanju ishrane. Doduše, ove sedmice ćete teško uspijevati da budete umjereni i da konzumirate neke zdrave namirnice – voće, povrće, salate, žitarice. Jako će vas privlačiti sve ono što je bogato, teško, sočno, kremasto…

Novac. U ovoj sedmici bi trebalo da dolaze lijepe vijesti o novcu.

Zdravlje. Trenutno se osjećate prilično dobro. Možda vam je samo potrebno više odmora i sna.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info