Lav: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Poslovni segment će se baš dobro krenuti nabolje. Nemojte da ste se sada usjedili i upali u ljenost i hedonizam, ne nikako! Sada je trenutak da budete aktivni, jer je jednim velikim dijelom sreća na vašoj strani, a znate da ona podržava i prati hrabre!

Sada je potrebno da pokažete šta ste, ko ste i koliko vrijedite. Odličan je period da razgovarate, pregovarate, dogovarate, sastančite, da grabite svaku poslovnu šansu koja vam se ukaže. A biće ih – zato ih nikako nemojte propuštati!

Ljubav. Jeeeej! Lavovima stigla Venera, ušetala im u znak i tu će se baškariti tokom cijelog septembra mjeseca. A ne samo da je tu nego ima i neke fine aspekte trenutno pa će oni u vezama sada uspjeti da pronađu model funkcionisanja sa partnerom, umjeće da kažu šta imaju, ali i da pokažu pažnju i ljubav.

Doduše, umjeće i te kako i da zatraže da im se ta ista ljubav ne uzvrati dvostruko, nego stostruko! U suštini, vi negdje istinski postajete svjesni koliko vrijedite i nećete pristajati ni na šta manje od onoga – SVE!

Slobodni Lavovi, vrijeme je da se aktivirate. Vrijeme je da zasijate i krenete u osvajanje.

Hrana. Venera u vašem znaku prosto traži da uživate u hrani, u ukusima i mirisima, u bogatoj i obilnoj trpezi. Međutim, iskreno, ne bi trebalo sebi baš da dajete na volju u ovoj sedmici, jer možete imati tegoba sa probavom. Uživajte, zašto da ne, ali u zdravoj i lako svarljivoj hrani.

Novac. Olakšani finansijski prilivi. Moguće i iz više izvora.

Zdravlje. Mogući su stomačni problemi. Ne tovarite se hranom i vodite računa o ispravnosti namirnica.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info