Jarac: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Možda emotivno trenutno baš i niste u nekoj uspješnoj fazi, ali poslovno to već funkcioniše drugačije. Postoji u ovoj sedmici velika podrška od strane autoriteta, ali i osoba sa kojima ste poslovno povezani.

Moguće je da dobijete ponude koje su povoljne po vas, a u svakom slučaju informacije koje budu stizale daju vam optimizam da ćete uspjeti da ostvarite ono što ste naumili. Jupiter u vašem znaku kreće direktno krajem sedmice – neke kočnice će popustiti i krenuće situacije ka razjašnjenju i pokretanju.

Ljubav. Ukoliko je u vašim emotivnim relacijama u protekloj sedmici došlo do znatnijeg zahlađenja, velike svađe, čak i odvajanja, sada imate neke šansice da to pokušavate da sredite. Međutim, moramo da napomenemo da su to zaista samo  šansice – treba ih iskoristiti, ali veliko je pitanje da li to može zaista da popravi odnos na duži rok.

Ukoliko ste se sa partnerom uspješno provukli kroz proteklu sedmicu, sada je vrijeme da o nekim stvarima otvoreno porazgovarate kako biste preduhitrili negativne efekte po vašu vezu koju donose i naredni mjeseci.

Slobodni Jarčevi, eventualno neka komunikacijica i to je to.

Hrana. Malo ste se opustili, bolje se osjećate pa će vam i hrana više prijati i u njoj ćete više uživati. Ipak, i dalje vrlo vodite računa o tome da se hranite zdravo, iako ćete povremeno dati sebi na volju i počastiti se sa više slatkiša nego inače.

Novac. Dokle god racionalno trošite zarađeno, uspijevaćete da budete stabilni.

Zdravlje. Ukoliko vaše tijelo signalizira da postoje neki problemi, nemojte se praviti da ne čujete.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info