Djevica: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Poslovno bi trebalo da funkcionišete jako dobro, dokle god sebi ne zadajete nerealno visoke ciljeve i očekivanja. Ukoliko ste u proteklom periodu napravili neku grešku ili propust, to će sada biti moguće regulisati i vjerovatno će se sve završiti kako treba, povoljno po vas.

Takođe, period je dobar da pokrećete svoje planove, da promovišete svoje ideje i da ubacite jedan nov, kreativni element u svoje poslovanje. Sve što pokrenete sada ima šansu da uspije.

Ljubav. Ovo je neka fina, normalna situacija u emotivnim relacijama kod Djevica. Dobro ste, skroz. Možda ne puca sve od ljubavi i strasti, možda ni jedno ni drugo niste u nekom ekstatičnom fazonu, ali tu ste – držite se i uglavnom funkcionišete kroz sklad i razumijevanje.

Može u nekom trenutku tokom ove sedmice provejati dašak sumnje kod partnera ili kod vas, ali to ne bi trebalo dugo da traje. Naravno, vama stoji upozorenje i za ovaj i za duži naredni period – ne upetljavajte se u tajne.

Slobodne Djevice, ima tu nekih finih čačkanja sa jednom osobom. Komunikacija teče bez zastoja i jako vam odgovara.

Hrana. Potrebno vam je više željeza pa ubacite u ishranu više špinata, zelene salate, džigerice. Mliječne proizvode konzumirajte u manjoj mjeri, jer će se kod nekih od vas (ako već nije do sada), javiti preosjetljivost na laktozu.

Novac. Finansijski segment je sada stabilniji nego u proteklom periodu.

Zdravlje. Potrudite se da se više odmarate i opuštate. Potreban vam je i fizički, ali i mentalni mir.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info