Blizanci: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Sad kad se raspričate i razletite na poslu, ma nema te osobe ili tih okolnosti koje mogu da vam stanu na put! Period je odličan da budete jako aktivni, da razgovarate, dogovarate, sastančite, da kontaktirate poslovne saradnike i stare i nove, da pokrećete ono što vam je bitno!

Ako biste da se zaposlite ili da radite nešto novo ili dodatno, ma sad je pravi trenutak. Neki Blizanci će u ovoj sedmici i da krenu na poslovno putovanje, a ono može biti vrlo, vrlo uspješno.

Ljubav. Vi kao vi ste u ovoj sedmici sasvim dobro. Lepršate okolo naokolo kao leptirić, cvrkućete i totalno ste u fazonu: „Al’ je lijep ovaj svijet“. A partner? Pa, partner je u nekoj srednje žalosnoj fazi i ne izgleda baš da bi da vam se u tom lepršanju i cvrkutanju pridruži.

Samo će vas posmatrati šta radite i mora se priznati da ga neki vaši postupci mogu „ubosti“, pogotovo ako budete mnogo švrljali i bili raspoloženi za flertovanje.

Slobodni Blizanci, pokrećite se sada. Kockice se baš fino slažu, donose vam neke zanimljive ljude u život, donose vam slatku i vatreno zanimljivu komunikaciju sa jednom ili sa više osoba.

Hrana. Nešto ste nervozniji ove sedmice nego inače, a to se automatski odrazi na vaš odnos prema hrani. Upadaćete često u ona svoja raspoloženja kada prosto zaboravite da jedete ili se zadovoljite samo nekim grickalicama ili usputnim zalogajima.

Novac. Finansijska situacija je promjenjiva. Obratite pažnju na drugi dio sedmice – bićete nepažljivi sa novcem.

Zdravlje. Prvih par dana problemi sa spavanjem. Ostatak sedmice – oscilacije pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info