Bik: Sedmični horoskop za period od 07.09.2020. do 13.09.2020.

0

Posao. Ulazak u novu radnu sedmicu i događaji u njoj jako će zavisiti od toga kako ste u prošloj sedmici riješili neke situacije u radnom okruženju i sa nadređenima. Ukoliko ste odigrali kako treba, sada vas očekuje uglavnom neko relativno normalno stanje i dobra energija.

Ukoliko niste – pa, još uvijek imate prostora da sredite neke situacije, ali nemojte jako dugo čekati. Neki od vas će se u ovom periodu više posvetiti privatnim i ličnim obavezama – zato će privatni sektor funkcionisati kvalitetnije.

Ljubav. Partneru je potrebna vaša podrška, jer se trenutno osjeća nesigurno i nespokojno ili ima probleme. U ovom periodu možete pokazati onu najljepšu i najtopliju stranu vaše ličnosti i biti tu za njega.

Umijete da mu priđete na pravi način i pružite pravi savjet, lijepu riječ i, naravno, zaštitnički zagrljaj. Ukoliko je partner opterećen sumnjama i ljubomorom, sada ćete umjeti i moći da mu pokažete da nema razloga za brigu.

Slobodni Bikovi, trenutno postoji jako fina komunikacija sa jednom osobom… Dobro, možda sa dvije osobe. U svakom slučaju, ovo vam jako prija pa, izvolite, uživajte u onome što se dešava.

Hrana. Sa Mjesecom, sa kojim započinjete ovu sedmicu u vašem znaku, jako je malo vjerovatno da ćete uspijevati da se oduprete hedonističkim porivima i uživanju u hrani. Ako ništa drugo, makar pokušajte da budete aktivniji pa da na taj način trošite višak kalorija koji unesete.

Novac. Mirna sedmica po pitanju finansija.

Zdravlje. Zdravstveni segment uglavnom funkcioniše dobro.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info