Dnevni horoskop za 04.09.2020.

0

Ovan


Dobar planetarni uticaj mogao bi pomoći da urodi plodom sve čega se dotaknete. Kada je riječ o ljubavi, nećete robovati ograničenjima. Usamljeni Ovnovi mogli bi ući u strastvenu ljubavnu avanturu. Bićete duhovno orijentisani, zanimati se za najneobičnija područja nauke i dolaziti do odgovora na nesvakidašnji način.

Bik


Iako će se neki problemi činiti nerješivima, shvatićete da je nova situacija bolja za vas. Bliska osoba bi mogla imati prevelik uticaj na vašu bračnu intimu ili ćete započeti saradnju s novim poslovnim partnerima. Ne preduzimajte rizična novčana ulaganja, održite obećanje i budite štedljiviji.

Blizanci


Usmjerićete energiju prema novim ciljevima. Bićete spremniji da stanete na kraj odnosima koji ne ispunjavaju vaše kriterije ili osobama koje su vas iskorištavale. Ali neće ići kako ste zacrtali. Moraćete biti direktni i nećete smjeti popustiti.

Rak


Dan će već od jutra biti pretrpan raznim obavezama, a vi traženi na više strana. Moguća su kraća putovanja koja će ispuniti vaša profesionalna očekivanja. Privatni život će obilježiti radostan događaj ili vijest. Veseliće vas uspjeh osobe iz porodičnog kruga pa ćete u dobroj atmosferi provoditi večernje sate u krugu najbližih.

Lav


Izvrsno ćete se snalaziti u većini društvenih situacija i lako komunicirati s ljudima. Predstoji vam poslovni sastanak ili uspješno završavanje pregovora. Ako vam je posao povezan sa porodicom i rodbinom, nešto ćete riješiti na obostranu korist. Ako ste nezadovoljni u ljubavi, na pomolu su zbivanja koja će rezultovati željenim promjenama.

Djevica


Porodična pitanja biće izvor rasprava. Sa partnerom nećete biti saglasni oko odgoja djece i planova o njihovoj budućnosti. Pod uslovom da ne pretjerate, žustre rasprave mogle bi uroditi dobrim rezultatima. Poslovna dešavanja neće biti lišena stresa i nervoze. Nadređeni će se kritičkim okom osvrnuti na vaš rad.

Vaga


Mnogo će vam značiti činjenica da je nekome stalo do vas pa makar ta osoba to pokazivala na vrlo diskretan način. Biće vremena za zagrljaje pa ne trebate ništa požurivati. Dan je kao stvoren za odlazak na put. Kontakti i poznanstva koja sklopite mogli bi prerasti u prijateljstvo ili pridonijeti napredovanju u poslu.

Škorpija


Dan je pogodan za rješavanje pravosudnih i zakonskih pitanja. Saradnja sa pravnicima i advokatima odvijaće se u željenom smjeru. Ako krećete u nabavku hrane i ostalih potrepština, ne kupujte ništa osim namirnica sa liste. Sve ostalo pokazaće se nepotrebnim troškom. Neki bi mogli dobiti povrat poreza.

Strijelac


Rijetki će biti trenuci koje ćete moći provesti u samoći ili miru svog doma. Sjetiće vas se čak i one osobe s kojima niste godinama u kontaktu. Pripremite se na zvonjavu telefona ili česte posjete. Prema partneru ćete biti kritičniji i s pravom tražiti više, posebno ako izbjegava kućne obaveze i odgovornost.

Jarac


Bićete skloni zaboravljanju i gubljenju stvari, a obaveze ćete obavljati preko volje. Otežano ćete stupati u kontakt s osobama koje su zadužene za isplatu, potpisivanje ugovora i administrativne radne zadatke. Takve poslove radije ostavite za neki drugi dan. U večernjim satima opuštajte se uz dobru knjigu.

Vodolija


Kontakti s prijateljima ispuniće vam dan pa neće ostati vremena za obavljanje planiranih obaveza. Usmjerite energiju na ono što vam je najbitnije. Dobijaćete komplimente od drugih ljudi, ali i pohvale nadređenih zbog spretno odrađenih poslova. Ne zabrinjavajte se zbog ljubavnih problema, jer oni nisu dugotrajnog karaktera.

Ribe


Biće vam potreban miran kutak u kojem ćete se povući pred napornim ljudima, razmisliti o onome što vam se događa i pronaći najbolje rješenje za probleme. Koncentracija vam neće biti najblistavija. Trebaće vam duže vremena da shvatite šta vam neko govori ili da se koncentrišete na bitno.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info