10 najmodernijih lakova koje ćemo nositi ove jeseni

0

Lakovi su jedan od najlakših načina da malo začinite svoj sveukupni stajling, a ukoliko vam je potrebna inspiracija, donosimo najmodernije lakove za jesenju sezonu za svaki ten.

Ako imate blijedi ten, birajte neutralne nijanse


Svjetlije nijanse ružičaste pomažu vrhovima vaših prstiju da izgledaju veoma moderno i privlačno te se odlično slažu sa plavim podtonovima svijetle kože. Izbor kremaste ružičaste nijanse pomaže i kod prikrivanja nedostataka.

Ako imate blijedi do srednje tamni ten, birajte bordo


Bordo ili boja crvenog vina idealna je za svijetlu kožu. Većina bodro nijansi djeluje kao živahni dašak boje na vrhovima prstiju te su veoma glamurozne i pomažu vašem tenu da izgleda odlično. Pored toga, nijanse sa purpurnim podtonovima idealne su za jesen.

Ako imate maslinasti ten, birajte koraljne nijanse


Boja koralja, narandžasta ili svijetlo ružičasta vam posebno dobro odgovaraju. Posebno je koraljna odlična boja za tmurne jesenje dane, jer neodoljivo podsjeća na ljeto. Pored toga, možete je nositi svakodnevno, jer je veoma topla i sigurno vam nikada neće dosaditi.

Ako imate srednje tamni ten, birajte nijanse crvene cigle


Birajte toplije nijanse crvene, jer one najbolje odgovaraju vašem tenu. Klasične nijanse crvene cigle izgledaće veoma živahno i privlačno te ih možete nositi u svim prilikama.

Ako imate tamni ten, birajte tamno zelenu


Tamnije nijanse laka izgledaju fantastično na tamnijoj koži, jer čine da ona izgleda toplije. Nijanse sa metalik odsjajem dodatno će poboljšati stajling, a šumska zelena ili smaragd zelena nijanse su koje su idealne za ovu jesenju sezonu.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info