Dnevni horoskop za 31.08.2020.

0

Ovan


Moraćete odlučnim rezovima riješiti odnose u najužem krugu, možda se suprotstaviti nadređenom ili starijoj osobi, ocu. Objektivne okolnosti otjeraće vas u slijepu ulicu pa razmislite o mogućim strategijama kojima ćete odgovoriti na krizu. Nemate se čega bojati – štogod preduzeli, učinićete to mudro i promišljeno.

Bik


Neke vaše tajne misli mogle bi doći do ušiju osobe koju ne volite. Ostaćete zatečeni s kakvom je lakoćom i lukavošću dotična osoba iz vas izvukla te informacije. Razgovarajte s partnerom o problemima, o onome što osjećate i što vam se događa te dopustite da i on iznese svoje mišljenje o čitavoj situaciji.

Blizanci


Vaš bi se život u nekom trenutku mogao naći na prekretnici, posebno ako ste nezadovoljni poslovnom situacijom ili ljubavnom vezom. Osjetićete potrebu da nešto prekinete i privedete kraju. Na takvu bi vas akciju moglo podstaknuti novo poznanstvo ili mogućnost novog zaposlenja. Otvaraju vam se mnoga, dosad zatvorena, vrata.

Rak


Izvjesna je povećana potrošnja energije i mnogo više uloženog vremena u već uhodane poslove. Većinu dana bićete napeti, a raspoloženje će zavisiti od vremena ili ophođenja bliskih ljudi. Zgode i nezgode očekuju vas i unutar doma. Porodični odnosi mogli bi se zakomplikovati, isplivaće na površinu sve ono što ste jedni drugima prešućivali.

Lav


Odnosi sa klijentima, kupcima i poslovnim partnerima biće izvrsni i teći će bez zastoja. Izvjestan je uspjeh u trgovini, uslužnim djelatnostima i pisanju. Uradite nešto korisno za sebe i za druge, obavite važne razgovore, a nađite vremena i za porodicu. Ako imate brata ili sestru, od vas će očekivati pomoć ili uslugu koju nećete moći odbiti.

Djevica


Bilo da je riječ o poslu ili ljubavi, sve će zavisiti od vaše odluke i motivacije. Privatni život odvijaće se u sjeni poslovnih obaveza ili problema zbog nekih dugovanja. Na kraju ćete morati partneru reći o čemu se radi, jer će na vama primjećivati da vas nešto muči. Posvetite više pažnje zdravlju. Odmor vam je neophodan.

Vaga


Posvetite se kreativnim zadacima, jer će vam ići od ruke. Ako maštu i znanje usmjerite pravilno, ishod bi mogao zadiviti ne samo vas nego i osobe iz vašeg poslovnog okruženja. Ljubavna sreća je nadohvat ruke. Osoba u koju ste potajno zaljubljeni mogla bi se preko vaših prijatelja raspitivati o vama. Veseliće vas to saznanje.

Škorpija


Osjećaćete se spremno za preuzimanje novih poslova. Ipak, nećete dobiti priliku dokazati se u samostalnom radu. Moguće su otežavajuće okolnosti, ali one neće ugroziti konačan rezultat, nego samo usporiti vaše djelovanje. Pojedinci će obaviti medicinske pretrage ili podići dijagnostičke nalaze, nakon čega će im biti lakše.

Strijelac


Poslovi će vam ići od ruke. Najuspješniji će biti oni koji se bave intelektualnim radom, iako neće zaostajati ni oni čiji rad zahtijeva fizičku snagu. Potrudite se da flertujete sa osobom koja vam je zapela za oko. Osvajanje njenog srca tražiće više truda i zavodničkih vještina, ali vi to sve imate.

Jarac


Nesigurnost i zavisnost od širih zbivanja potkopavaće vam volju za rad. Izbjegnite spletke i podmetanja – nemojte biti ni na čijoj strani. Prijatelji će biti podrška u vašim nastojanjima, a zajednički razgovor omogućiti da shvatite da nijedna situacija nije bezizlazna. Osoba sa kojom ste poslovno vezani mogla bi vam otkriti dublju naklonost.

Vodolija


Ostavite sanjarenja za neki drugi dan. Posvetite se danas obavezama koje zavise od vas i uživajte u danu. Što više budete usporili i prilagodili se situaciji sa emotivnim i predusretljivim stavom, to ćete više postići. Ovo nije dan kada treba da se borite. Ovo je dan kada treba da se povežete sa ljudima, brinete o sebi i drugima.

Ribe


Imovina, zarada i finansijska situacija vašeg partnera izbiće u prvi plan. Posvetićete se i aktivnostima vezanim za kredit ili nasljedstvo. Mogli biste donijeti važnu odluku ili se odlučiti na promjene u poslovanju, uključujući i promjenu radnog mjesta. U ljubavnom životu proganjaće vas ljubomora i strah da imate konkurenciju.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info