Vodolija: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Malo će vas nervirati oni sa kojima sarađujete. U stvari, neće vas nervirati malo nego mnogo pa ćete u nekom momentu i te kako umjeti da pokažete koliko neugodni i neprijatni možete biti. A bolje bi bilo da to ne radite, znate?

Znamo da biste najradije pojeli neke ljude za doručak, ali pašće vam neugodno na stomak i imaćete probleme kasnije. U ovoj sedmici čas imate obaveza preko glave, čas sjedite i ne radite ništa. Nikako da se pronađe neka zlatna sredina, neki bolji model funkcionisanja i organizacije.

Ljubav. Jeste li zadovoljni? Pa, niste. Međutim, da li se sve odvija relativno normalno u odnosu sa voljenom osobom? Pa, da. Pa šta vam je onda? Pa, pritišću vas misli, pritišću vas strahovi, pritišću vas neispunjena ljubavna očekivanja, pritišće vas milion i jedno pitanje na koje trenutno nemate odgovore.

I šta ćete sada da uradite? Realno gledano, ama baš ništa. Ćutaćete i pustiti da vam u glavi ključa i dalje, a spolja ćete se smješkati i truditi se da izgleda kao da je sve u redu.

Slobodne Vodolije, ako očekujete iole normalne ljubavne početke, od tog posla nema ništa. Ako uhvatite pokoji momenat strasti – to vam je što vam je.

Hrana. Imate vi tako običaj da se hvalite kako vam je želudac od čelika, ali mogli biste malo da mu pomognete ove sedmice – da više pijete vode, da jedete kuvanu hranu, variva, supe, čorbe. Da preskačete pohovano i prženo, da izbjegavate prejedanje slatkišima…

Novac. Novac će dolaziti, novac će odlaziti. Tako vam je kako vam je.

Zdravlje. Baš ste nekako izduvani i smoreni u ovoj sedmici. Problemi sa grlom, žlijezdama, pritiskom, hormonima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info