Vaga: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Poslovno je ovo dosta naporan period za vas. Pun Mjesec početkom sedmice, u polju svakodnevnih poslovnih dešavanja, dodatno će uzburkati cijelu situaciju i donijeti vam kulminaciju opterećenja koje već duži vremenski period izguravate kako znate i umijete.

Mnoge stvari sada koče, mnogim situacijama ste opterećeni, ali kada je posao u pitanju vi znate koji je pravi put za vas, samo se ustručavate da zakoračite njime. Promjene se dešavaju unutar vas i vode vas ipak ka boljim danima.

Ljubav. Ako je za utjehu, onaj najteži period po vaše srce i dušu će ostati iza vas kada izađete iz ove sedmice. Da se razumijemo – sada se može mnogo toga slomiti. I odnosi, ali i vaše emocije. Sada se može podvući crta.

Sada će neke Vage preturiti prekid preko glave i od sljedeće sedmice ponovo udahnuti vazduh, slobodne. Neće ovo biti lagani dani, ali će vam donijeti jasnoću i donijeće vam to da ćete tačno znati na čemu ste u svojim partnerstvima. Dani neprijatnih triježnjenja.

Slobodne Vage, kad ste čekale do sada, sačekajte još malo. Nema ova sedmica šta da vam da – bar vam ne može dati ono što vam je potrebno.

Hrana. Super vam je linija, drage Vagice. Jeste, mučite se povremeno sa tim slatkim iskušenjima, ali se generalno gledano solidno držite. Obratite pažnju, jer ulazite u dane kada će iskušenja biti sve više, a sve teže će im biti odoljeti…

Novac. Nažalost, previše je troškova u ovoj sedmici da biste bili spokojni.

Zdravlje. Osjetljivi ste, lak pad imuniteta. Jake meteoropatske reakcije, glavobolje, variranje pritiska.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info