Strijelac: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Sve što budete željeli da ostvarite brzinski, sve priče o brdima i dolinama koje budete „kupili“, više je nego izvijesno da od toga neće biti ama baš ništa. Koliko god vam vaša ostvarenja sada izgledala kao sitna, ne brinite – stići ćete vi i do tih krupnih uspjeha, samo ne sada.

Sada manite snove i očekivanja i usmjerite se na realno, praktično – tako će sve funkcionisati. Izvijesno je da ćete ostvariti i neke nove kontakte i to je više nego dobro – oni će se pokazati kao pravi u vremenu koje je ispred vas.

Ljubav. To što vi hoćete i želite, kada je emotivni segment u pitanju, i to što dobijate potpuno su različite stvari. Dakle, ljubavne maštarije i emotivne potrebe ostavite za neko drugo vrijeme, a u ovoj sedmici se zadovoljite time da imate korektan odnos sa partnerom.

Doduše, ako vam kažemo da će vam i komunikacija povremeno štucati i da ćete umjeti jedno drugo da opteretite sumnjom, ljubomorom i nerazumijevanjem – sve vam je jasno.

Slobodni Strijelci, avanture su moguće, strasti su moguće, kombinacije su moguće. Ništa drugo nije moguće, a ako kojim čudom i uđete u neku vezu – neće ona dugo potrajati, ne.

Hrana. Pa, definitivno se Strijelcima otvorio apetit… Doduše, dosta se vi trošite ovih dana pa vam je zaista potrebno da jedete više nego inače. Pokušajte makar da obroci budu raznovrsni, a pošto vam je potrebno više željeza, jedite cveklu, džigericu, špinat, pijte sok od paradajza.

Novac. Raspolažite maksimalno racionalno svojim sredstvima. Nije trenutak za pozajmice i kredite.

Zdravlje. Početkom sedmice ćete se osjećati malaksalo, umorno, isceđeno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info