Škorpija: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Sto i jedna situacija će vam odvlačiti pažnju od redovnih poslovnih obaveza. Iskakaće ljudi i dešavanja kojima morate posvetiti pažnju evo koliko odmah i ko vas pita da li ste vi naumili nešto drugo i da li žurite i da li ste preopterećeni poslom.

Na sve ovo, sagovornici i vi ćete pričati različitim jezicima i dogovori će ići bukvalno na mišiće, uz mnogo zastoja, nerazumijevanja i prepreka. Sve u svemu, redovna radna sedmica – redovna u smislu da vam je ovako ko zna koliko dugo unazad.

Ljubav. Partner i vi u ovoj sedmici – kao rogovi u vreći. Komunikacija vam i ne funkcioniše baš najsjajnije, oboje ste na svoj način preopterećeni i nervozni i eto potencijalnog problema, eto mogućnosti za raspravu koja neće riješiti ama baš ništa.

Samo će dovesti do toga da se oboje, na neko vrijeme, povučete i ućutite. Bilo bi fino kad biste ovo mogli nekako da preskočite i da pokušate da sve funkcioniše u granicama normale.

Slobodne Škorpije, imate osjećaj da što vi više želite da nekog osvojite, ta osoba vam je sve dalja i dalja. Ipak, neki slobodnjaci će u ovoj sedmici malo strasti da se igraju. Super je to, ali ljubavi one prave nema.

Hrana. Da ste vi veliki gurmani, to već znamo. Ipak, drage Škorpije, sada baš i nije neko vrijeme da jedete sve što vam padne pod ruku. Potrebno je od ove sedmice povesti nešto više računa o tome šta je dobro i zdravo za vaš organizam, a šta ne…

Novac. Mislim da ste već napamet naučili – novac dolazi, novac trčeći odlazi.

Zdravlje. Drma vas ova sedmica po pitanju zdravlja. Ne da vam da se sastavite. Sve moguće meteoropatske reakcije će vas napasti, a na sve to – preumorni ste. I fizički i mentalno.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info