Ribe: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Vrlo su vam čudni poslovni odnosi u ovoj sedmici. Razumijete se, a ne kopčate se. Čas pričate istim jezikom, čas ne možete da skontate jedni druge. Međutim, čak i pored ovih prepreka, nekako se uvijek dođe do rješenja, stvari se srede i iskomplikovane situacije otkomplikuju i riješe.

Da li vas sve ovo pomalo muči i opterećuje? Pa naravno, ali nekako uvijek uspijete da pronađete snagu u sebi i da gurate dalje. Ima osoba koje vas podržavaju i koje su potpuno na vašoj strani. Držite se onih koji se drže vas.

Ljubav. Pun Mjesec u vašem znaku, početkom sedmice, kao i loši aspekti Venere u vašem polju ljubavi, realno gledano neće donijeti problem u vašim emotivnim relacijama – donijeće problem lično vama.

Bilo ili ne bilo stvarnih problema sa partnerom, vi ćete uspijevati da pronađete razlog da budete nezadovoljni, smoreni, neispunjeni, u dubiozi. Možete upasti i u fazu da mislite da vas voljena osoba vara, da je neiskrena prema vama i tako dalje…

Slobodne Ribe, realno je da postoji osoba kojoj se dopadate i koja se dopada vama. Nije realno da će se bilo šta spektakularno pomaći po ovom pitanju.

Hrana. Više ste počeli da se bavite sobom, svojom ishranom, trudite se da promijenite nešto u svojim životnim navikama. Vama je ove sedmice potrebna barena, kuvana hrana. Takođe i više tečnosti. Izbjegavajte jake začine.

Novac. Finansijama se baš i nećete proslaviti u ovoj sedmici.

Zdravlje. Alergije, problemi sa stomakom, hormoni.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info