Rak: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Prevelike ambicije, prevelika očekivanja, preveliko oslanjanje na faktor sreće, kada je posao u pitanju, donijeće vam samo da se suočite sa ozbiljnim ograničenjima i blokadama, nemogućnošću da iole ostvarite na svoj način ono što ste naumili.

Prilagodite se trenutnim okolnostima, a one vam ne daju ništa „naveliko“ – samo na kašičicu. Ako budete pametni, racionalni i praktični, kroz ovaj period ćete proći skroz solidno. Nećete dosegnuti poslovne vrhove, ali ćete ostvariti neke poprilično dobre pomake nabolje.

Ljubav. Venera u vašem znaku u kvadratnom je aspektu sa Marsom i u opoziciji sa Saturnom iz vašeg partnerskog polja. Ako ovo vama djeluje kao da ste emotivno zadovoljni, onda blago vama. Nama djeluje kao da se trenutno „davite“ u nezadovoljstvu i neispunjenim ljubavnim očekivanjima.

Jednostavno rečeno, ova sedmica donosi zahlađenje već dobrano hladnih emotivnih relacija, sa mogućnostima za povremene provale oblaka i grmljavinu. Šta će biti dalje? Vidjećemo, kako kome.

Slobodni Rakovi, igrajte se sa strašću, a na stabilnost zaboravite. Dakle, avantura može. Sve ostalo – ama ne može, nikako.

Hrana. Pun Mjesec svakako donosi promjene raspoloženja, a kod vas to automatski znači i promjenjivost, kada je apetit u pitanju. Povremeno će postojati naleti hedonizma koje ćete nešto teže kontrolisati. Potrebno je da unosite više tečnosti.

Novac. Povećanje troškova, u prvom redu vezanih za kuću i članove porodice.

Zdravlje. Stres je postao sastavni dio vašeg života. Mogući problemi sa stomakom, kožom, hormonima.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info