Ovan: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Dosta toga ne ide onako kako ste planirali, a vama uopšte nije jasno gdje griješite. Vjerovatno te neke vaše greške i nisu toliko strašne i daju se ispraviti, ali zbog toga što mnoge situacije stoje, ovog puta niste vi jedini uzrok.

Neke promjene se dešavaju u vašem poslovnom sektoru, na koje vi ne možete uticati, a onda one automatski vuku i zastoje i odlažu situacije koje su vam bitne. Nemojte biti frustrirani i pokušavati da nešto izgurate na silu – u ovoj sedmici teško da će to biti moguće. Primirite se i sačekajte malo.

Ljubav. Partner je nezadovoljan, vi ste nezadovoljni. Uopšte nije važno da li su to ista nezadovoljstva, da li ste vi zarozani zbog problema na poslu, a partneru se ne sviđa što su mu omiljeni slatkiši poskupili – poenta je u tome da vaša lična nezadovoljstva gomilaju tenziju u odnosu.

A kad se ta ista nezadovoljstva gomilaju, ona pokazuju tendenciju da u nekom trenutku dovedu do sukoba. Oboje možete biti dramatični i pretjerani pa nije čudo ni ako neka veza i pukne ovih dana. Nije zastalno, mirićete se opet.

Slobodni Ovnovi, batalite ljubav ove sedmice, ovaj sektor vam sada ne ide od ruke. Bavite se nečim drugim.

Hrana. Ulazite u duži vremenski period kada će vam zdravlje i pravilne životne navike biti na prvom mjestu. Zato, pravac na pijacu i prodavnice zdrave hrane. Vrijeme je da se snabdijete svježim voćem i povrćem. Mogli biste da kupite i neki čaj za dobro varenje ili za detoksikaciju organizma.

Novac. Mogući su veći troškovi i nezadovoljstvo finansijskim sektorom.

Zdravlje. Moguće glavobolje. Naglašenije tegobe meteoropatama.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info