Jarac: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Napetost je prisutna u poslovnom segmentu, kao i gomila manjih ili većih prepreka koje nekako morate savladati u ovoj sedmici. S druge strane pak, namiještaju vam se neke situacije koje možda nisu ono što ste očekivali, ali to ne znači da bi trebalo da ih propustite.

Sve u svemu, ono što želite, oko toga ćete morati da se borite i pitanje je da li ćete pobijediti. Ono što vas baš i ne privlači, otvaraće vam se i nuditi vam priliku. Ne propuštajte ništa, jer ne znate u kom pravcu će vas odvesti nadalje.

Ljubav. Nije ovaj period dobar za stabilnost u vašim emotivnim relacijama. Atmosfera u odnosu sa partnerom je zategnuta i vjerovatno će vam se činiti da ste srcem totalno udaljeni jedno od drugog.

Ovaj period nije lagan, jer morate kontrolisati sebe da ne kažete i ne uradite nešto pogrešno, a s druge strane partnerove oscilacije raspoloženja su spektakularne i sa njima ni druga strana niti vi ne možete izaći nakraj. Naoružajte sve moguće živce koje imate i spremite se da ih većim dijelom izgubite.

Slobodni Jarčevi, strah od emocija i prepuštanja je sada više nego prisutan. Nije baš sigurno da ste spremni za novi početak.

Hrana. Vi ste mi u nekom čudnom periodu, kada vam malo toga zaista prija, kada je hrana u pitanju. Mogli bismo da kažemo da „odrađujete“ svaki obrok. Potrebno vam je više kuvanih jela, potrebne su vam neke supice i čorbice i puno minerala kroz povrće.

Novac. Koji novac? A, da, onaj što ćete ga momentalno potrošiti.

Zdravlje. Pa i niste baš nešto zdravstveno bajni u ovoj sedmici.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info