Djevica: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Poslovno, u ovoj sedmici može biti pozitivnih iznenađenja. Iako smo u nemirnim vremenima, iako se možda u firmi u kojoj radite trenutno dešavaju velike promjene i ne zna se u kom pravcu sve ovo ide, vaše su pozicije sigurne, a vi i te kako umijete izvući najbolje od svega.

Doduše, skoro pa sigurno je da nećete ostvariti baš sve ono što ste planirali i da se vaše želje neće poklopiti sa trenutnim mogućnostima koje vam poslovni segment nudi, ali opet ovo je po vas povoljan period i iskoristite ga.

Ljubav. Pun Mjesec u partnerskom polju može da, u prvom dijelu sedmice, zatalasa stabilnost u vašim emotivnim relacijama. Partner će malo da drami, vi ćete malo da objašnjavate. U suštini, voljena osoba se osjeća nesigurno i potrebno joj je tješenje i podrška od vas pa ostavite malo svoje poslove po strani i pružite joj ljubav.

Međutim, nije ovo ništa strašno, mada u nekim momentima može djelovati kao da ste na korak od prekida. Nema toga, nastavljate dalje.

Slobodne Djevice, neko, koga do sada baš i niste uzimali zaozbiljno i kao potencijalnog partnera, počeo je intenzivnije da se približava i to vam prija.

Hrana. Sve vezano za stomačnu regiju i varenje može početi da predstavlja veći problem nego inače. Jedite lakšu hranu, više vlakana, bazirajte ishranu na voću i povrću, izbjegavajte meso, a naročito industrijske prerađevine.

Novac. Taj finansijski dio je još uvijek nestabilan i može vam donijeti čak i povećanje troškova.

Zdravlje. Imaćete manjih problema sa krvnim pritiskom. Stariji – meteoropatske reakcije.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info