Blizanci: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Pun Mjesec u vašem polju karijere, pozicije, nadređenih, donosi mogućnost nestabilnih poslovnih odnosa i sa kolegama i sa nadređenima. Iako će u prvom trenutku izgledati da su situacije previše komplikovane da bi mogle biti lako riješene, vrlo brzo će se pokazati da je sve bila samo bura u čaši vode.

Jedino što je realno jeste mogućnost da vas „zakinu“ za neke isplate ili da se suočite sa smanjenjem iznosa redovnih priliva. Trenutno niste u mogućnosti da drastičnije mijenjate situacije. Sačekajte.

Ljubav. Hajd’, kao slažete se sa partnerom. Jeste da se u mnogim stvarima ne razumijete uopšte i da se čak u prvom dijelu sedmice možete pokačiti oko nekih situacija (oni u dužim vezama i brakovima oko novca, a oni drugi zbog sumnjičavosti, ljubomore, osjećaja da partner nešto krije od njih), ali suština ostaje ista – vas dvoje niste loše. Uspijevate nekako da se uklopite i da zajednički gurate dalje.

Slobodni Blizanci, ova sedmic stvarno nije bajna za ljubavna pitanja. Ni za nove emotivne početke niti za to da se kao nešto vraćate u prošlost i razmišljate o njoj. Čekajte neka bolja vremena.

Hrana. Osjećate da vam je potrebno više energije pa ćete onako svojski navaliti na hranu. Ove sedmice više ste okrenuti „konkretnim“ namirnicama – mnogo više mesa će biti na vašoj trpezi. Uživajte, samo pokušajte da izbjegavate previše masno, pohovano – neke „lakše“ varijante bi ipak bile dobrodošle.

Novac. Neprijatna finansijska iznenađenja.

Zdravlje. Problemi sa stomačnim dijelom zbog nervoze i neadekvatne ishrane. Hormonske i meteoropatske tegobe.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info