Bik: Sedmični horoskop za period od 31.08.2020. do 06.09.2020.

0

Posao. Za sve ono što hoćete da uradite, trebaće vam neuporedivo više snage, motiva i volje nego do sada. Neki će biti u lijenoj fazi, a neki Bikovi pak u fazi zvanoj: „E, ne može sada pa nikako. Moraš da sačekaš“.

Definitivno će vas najviše nervirati to što će sve ono što vam je bitno biti na čekanju, ali šta sad – moraćete da se strpite. Na sve to, nadređeni će vas zasipati nerealnim očekivanjima i čudnim informacijama, vidjećete da neki saradnici i kolege rade protiv vas ili da vas ogovaraju i tako dalje…

Ljubav. Nesporazumi u komunikaciji mogu obilježiti ovu sedmicu. E sad, ništa to ne bi bilo strašno da vi niste previše osjetljivi, a partner se pravi da je previše drven i kao fora neosjetljiv, a u stvari može mu se srušiti svijet od jedne vaše pogrešno intonirane, ili sa njegove strane pogrešno protumačene, rečenice.

Prevod – možete nezgodno u srce ubosti jedno drugo, a onda se povući i ućutati. I naravno, jako patiti oboje, zbog trenutne tišine. Ako ne želite ovakav scenario, trudite se da bolje razumijete jedno drugo.

Slobodni Bikovi – eventualno neka strast ako vam to paše. Nešto stabilnije i konkretnije – nema ništa od toga.

Hrana. U ovom periodu teško ćete uspijevati da vodite računa o pravilnoj ishrani. Uživanje u hrani postalo je vaša preokupacija i ni ne pokušavate da odolite slatkim i najslađim zalogajima. O vitkoj liniji ćemo razmišljati neki drugi put…

Novac. Vodite računa da ne izgubite neke pare početkom sedmice.

Zdravlje. Morate više da se odmarate. I da gledate gdje idete – moguće su povrede.

Izvor: Venera sa papilotnom

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info